Şimdi Ara

Windows 8.1'de microsoft hesabının parolasını kaldırmak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iyi günler. Bir tanıdığım kullanıcı şifresini unuttuğu bir laptop getirdi.

Yerel değilde microsoft hesabı ile kullanıcı oluşturulmuş ve şifresi unutulmuş bir bilgisayar bu. Şimdi bu microsoft hesabının şifresi kırılabilir yahut kaldırılabilir mi?

Zira Hiren's Boot CD, Active Password Changer, Elcomsoft System Recovery Pro vs gibi bütün şifre kırıcı programlar ile bu microsoft hesabının şifresini kaldırmak istediysem de başarılı olamadım daha doğrusu bu programları kullanırken, kullanıcı adı kısmında "Hly" (sanırım microsoft hesabı ile kullanıcı oluşturan PC'nin sahibi, oturum ismine "Hly" demiş) gözüküyor ve onunda parolasını kaldırmış görüyorum ama PC açılışında microsoft hesabı gene şifre soruyor.

Windows 8.1'de microsoft hesabının parolasını kaldırmak?

Ayrıca "ophcrack" programını da USB'ye yazıp buradan boot etmeme rağmen "Ctrl+Alt+"Del" şeklinde uyarı vererek boot olmuyor.

Ayrıca PC'nin sahibi, belki kullanıcı şifresini, hotmail hesabının kendi şifresi olarak koymuştur dedim ama hotmail hesabına da ulaşamıyor. Bu illet microsoft hesabını kaldırmanın bir yolu var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radyoaktif -- 3 Haziran 2015; 21:53:10 >

• Konut istemiyle güvenli mod veya Normal güvenli modda bilgisayarı açabilirsen gizli Admin hesabını aktifleştirip admin hesabından giriş yapıp şifreyi kaldırabilirsin.

CMD.exe de şu konut ile Administrator hesabını açman gerekiyor.

net user Administrator /active:yes

quote:

Windows 8'de güvenli kipe nasıl girebilirim?

Windows'un önceki sürümlerinde gelişmiş önyükleme seçeneklerine F8 tuşuna basarak girebiliyorsunuz. Windows 8 çabucak başlatılır, bu nedenle F8' basacak kadar bir zaman mevcut değildir.

Windows 8'de Windows Başlangıç Ayarları ekranına girmek için iki yöntem mevcuttur.
    •Windows'ta oturum açmadıysanız:
    Oturum açma ekranındaki güç simgesine dokunun veya bu simgeyi tıklatın, Shift tuşunu basılı tutun ve sonra Yeniden Başlat tuşuna dokunun veya bu tuşu tıklatın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRT_ -- 3 Haziran 2015; 14:55:55 >

• MRT_ kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler hocam lakin sorunu komple format atarak kısmen de olsa çözdüm. Ayrıca bu yolu zaten denemiş ama başaramamıştım. Galiba ya ben yanlış yaptım yada bu yöntem de yemedi. Bir daha başıma gelirse bu yöntemi tekrar deneyeceğim. Hayırlı günler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.