Şimdi Ara

Windows 8.1 çıktı, hemen indirin! (81. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.666
Cevap
11
Favori
77.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ₯

Windows 8.1 işletim sisteminde office + cs6 ye oyunlar da yüklü olmak üzere bilgisayarı açıp şifre kısmında parmak izini geçirdikten sonra masaüstünün gelmesine kadar (power tuşuna bastıktan sonraki süre dahil) kronometre tuttum 10,3 sn de kullanıma hazır oluyor. Sizin sisteminizden kaynaklı yavaşlık olabilir. Şifreyi iptal etsem süre 2 sn daha kısalır.

Hocam 8 işletim sistemi ne kadar açılıyor. Eğer dediğin gibi hemen açılıyorsa kurabilirim. Kullanmış olduğunuz HDD marka ve modelini öğrenebilir miyim ?
  • Çöpos
  • Windows 8 de de hemen hemen aynıydı sanırım 10 sn içinde açılmış oluyor. TOSHIBA MK1059GSMP
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hobar

quote:

Orijinalden alıntı: My Valentine

Yeniye açık olun demişsiniz de , ben 8.1 e güncelledim. Güncellemez olaydım. Ekran kartından tut , grafik programları bile uyumsuzluk yaşıyor. Birazdan dosyaları HDD'ye aktarıp Windows'u baştan kuracağım. Kesinlikle tavsiye etmiyorum.

Ekran katında sorun olması normal. Yeni versiyonunu kurarsanız sorun yaşamazsın. Grafik programları da ekran kartı düzgün çalışmadığı için çalışmıyor.

güzel diyorsunda yoksa neyi kuracak insan örnek 4000 serisine 8.1 sürücü yok

• quote:

Orijinalden alıntı:

windows 8.1 pişmanlıktır kurmanızı hayatta önermiyorum heleki oyun oynayan biriyseniz bilgisayarı oyun için kullanıyorsanız 8.1 asla bulaşmayın

Saçmalık inanmayın.
  • Ben niye hiç sorun yaşamadım acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende indirdim çok uzun sürdü ama bazı hatalar da olmadı değil. mesela facebokta kameralı konuşma yapamıyorum. çok uğraştım ama olmadı. mecbur diğer biigsayara geçiyorum bende
  • Bilgi verdiginiz teşekkür ederim. Gerek yok o zaman kurmaya.. Güncelleme ile Kurunca windows.old dosyası bırakıyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wındows 7 den daha mı stabil çalışıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PcKolikq

Bilgi verdiginiz teşekkür ederim. Gerek yok o zaman kurmaya.. Güncelleme ile Kurunca windows.old dosyası bırakıyor mu?

hayır
  • 8.2 resmi değil sadece dedikodudan ibaret öyle birşey olsa bile ocak ayında çıkması imkansız
  • Ben güncellemeyle yüklemedim, direk iso yu DVD ye yazdırıp temiz sistem yükledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drahmizm -- 1 Aralık 2013; 20:59:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WarriorAngel

Windows 7 - Ultimate varken bu salak işletim sistemi mi ? Yok, kalsın..

edit: yuh dislike lara bak

/>

tam dislike'a basacaktım daha önceden dislikelamış olduğumu gördüm.
  • Win 8 mi?
    Kalsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende win7 kullanırken hiçbir sorun yaşamadığım için win 8 e saçmalık olarak bakıyordum burada win8 i kötüleyenler gibi, ama geçince hiçbir eksi yönü olmadığını aksine + ları olduğunu gördüm birde şu öğrenci olayıyla orjinal sahip olunca iyiki geçmişim diyorum, win 7 de beklediğim bi türlü çıkmayan bazı donanım sürücüleri bile win 8.1 e çıkmış örneğin win 7 de sorun yaşadığım ses sürücüsü (noise sorunu) win 8 de sorunsuz.
  • ben oyunlarda verim alamayıp 8.0 a döndüm sadece oyunda sorun oldu 8.1
  • Arkadaşla win 8 yüklü laptop aldık.Sonra benim evdeki win 7 professional sisteme dua ettim. Win 8 bana göre kötü.Daha iyisi çıkana kadar Win 7 proyla devam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BonezCrusher

Ne alaka ben kullanıyorum gayet güzel.2005 ten kalma oyunlar oynuyorsanız doğaldır.Hiçbir oyunda sıkıntı çıkartmadı.

Evet Rome total war yüklenmiyor
  • microsoft üşengeç çıktı :D her platformda aynı arayüzü kullanmak istiyor oysaki metro arayüzü çok tepki çekmişti inatla adamlar bunu kullanıcaksınız diyor :D bu arada windows 7 den destek ne zaman çekiliyor bilgisi olan varmı ?
  • 7-8 saniyenin altına ineceğini sanmıyorum. çok şükür sistemde bir sorun yok şimdilik. sen şifreyi iptal edince senin cihazda 8 sn de açılacak. 3-4 sn de açılıyor diyen varsa videosunu çeker buraya koyar bizde görürüz. o zaman açılışı daha aşağı çekmeye uğraşırız. sistemin açılışına sistem başlangıcında çalışan programlar harici sistemde kurulu office oyun vs.. etkisi olmaz.
  • 
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.