Şimdi Ara

Windows 8.1 çıktı, hemen indirin! (77. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.666
Cevap
11
Favori
77.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dufydc

kardeş o konudan haberdarız. ancak oradaki yöntemin, 29 liralık vs.. kampanya ile lisans alanlar için uygulanabilirliği var. bizim biosa gömülü anahtarlarda işe yaramıyor.
    nette önerilen anahtarlarda işe yaramıyor. velhasılı win 8 önyüklü pc alanların mağazadan başka altarnatifi yok. şimdilik. ancak ben güncelleme sonrası oluşturulan dosyalardan
    bir iso oluşturma çabasındayım..becerebilirsek....

orasının bilemiyecegim bende 29tl almıstım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yılmaz YK

quote:

Orijinalden alıntı: dufydc

kardeş o konudan haberdarız. ancak oradaki yöntemin, 29 liralık vs.. kampanya ile lisans alanlar için uygulanabilirliği var. bizim biosa gömülü anahtarlarda işe yaramıyor.
    nette önerilen anahtarlarda işe yaramıyor. velhasılı win 8 önyüklü pc alanların mağazadan başka altarnatifi yok. şimdilik. ancak ben güncelleme sonrası oluşturulan dosyalardan
    bir iso oluşturma çabasındayım..becerebilirsek....

orasının bilemiyecegim bende 29tl almıstım

Kurulumdan sonra yedek almak daha mantıklı. Bende bir çok program kullanıyorum. Şimdi yüklerim sorun çıkartır. Recovery yap o programları kur hiç uğraşamam..

• quote:

Orijinalden alıntı: Mastermind.

Microfost sağolsun yeni aldığım acer 772g 2 kere mavi ekran hatası verdi. Mavi ekrana başka ne sebep olabilir?

8.1 yükledikten sonra verdiyse ekran kartı driverinden yapar uyumsuzdur bunu yapabilir
  • Yahu daha Windows 7 nin tam orijinalini bulamadık.
    Windows 8.1 şöyle dursun....
  • Bir sorum olacak. Win7 kullanıyorum 8'e yükseltmek için ücretmi ödemem gerekiyor ?
  • ram ile ilgili problem yaşayan var mı aranızda? oyunlarda ram %50 civarında olmasına rağmen bellek uyarısı geliyor, bunun engellemenin bir yolu var mı? win 8/7'de yoktu böyle birşey.

Windows 8.1 çıktı, hemen indirin!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 3 Kasım 2013; 10:51:04 >
  • kaç GB ram var 2GB ise yetmez...
  • grezimonk kullanıcısına yanıt
    8, zaten %50'yi geçmiyor niye uyarı veriyor anlayamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -b0Ni

ram ile ilgili problem yaşayan var mı aranızda? oyunlarda ram %50 civarında olmasına rağmen bellek uyarısı geliyor, bunun engellemenin bir yolu var mı? win 8/7'de yoktu böyle birşey.

Ekran kartı ile ilgili sorundur, Grafik belleği yetmiyor diye veriyordur. Ekran kartı driverini kaldırarak güncel sürüm kurmayı deneyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: -b0Ni

ram ile ilgili problem yaşayan var mı aranızda? oyunlarda ram %50 civarında olmasına rağmen bellek uyarısı geliyor, bunun engellemenin bir yolu var mı? win 8/7'de yoktu böyle birşey.

ram ve sanal bellek miktarı nedir

• quote:

Orijinalden alıntı: DganC.

Bir sorum olacak. Win7 kullanıyorum 8'e yükseltmek için ücretmi ödemem gerekiyor ?

29 tl lik kampanyadan almadıysanız evet ücret ödemek gerekiyor artı artık 8 yok 8.1 var
  • başlangıçtaki şifre girme panosonu kapatabilirmiyiz? ben ayarlarda bulamadım

birde şimdi 8.1 yüklü iken bir kurtarma cdsi oluştursam, temiz bir yükleme yapma şansım olur mu?

not: laptop w8 yüklü geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: MK*

başlangıçtaki şifre girme panosonu kapatabilirmiyiz? ben ayarlarda bulamadım

birde şimdi 8.1 yüklü iken bir kurtarma cdsi oluştursam, temiz bir yükleme yapma şansım olur mu?

not: laptop w8 yüklü geldi

alt linkteki konuda tarifi var

http://forum.donanimhaber.com/m_68174390/f_//tm.htm#68174390
  • Herkes başlat menüsünden yakınmışta , "start menü 8 " indirmek bu kadar mı zor ? 2 tuşla kurup eski usül kullanmak varken kötülemeyi anlamsız buluyorum. Dün 8.1 kurarak windows 8 'e ilk adımımı attım ilk başta bende zorlandım fakat alışmak o kadar zor değil hatta start menü olayını hallettiğimde windows 7 ile arasında pek fark göremedim.
  • Gayet güzel.
  • Arkadaşlar Enterprise sürümünü kullanıyorum 8.1 ne zaman gelecek? Format atıp pro yüklemek imkansız şuan çok bilgi var yedekleyip tekrar update falan uğraşamam.

Enterprise sürümüne 8.1 geliyor mu ? Ya da nasıl yükleyebiliriz bi yardım edin lütfen.
  • ms hesabı kullanmıyorsan hiç bulaşma... enter prise için yok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jem-Jem

Beyler orijinal Win8 var, güncellemeyi mağazada görüyor, indirirken %50 civarı hep aynı hatayı veriyor. Hata kodu: 0X8007003, delireceğim 2 gündür 4-5 kere yarıya kadar gelip bu hatayı veriyor. Windows support'tan adamlar 2-3 link yolladı hatanın çözümüyle ilgili. Denedim olmadı. Başka karşılaşan var mı bu hata koduyla veya bir çözüm yolu bilen? Şimdiden teşekkürler.

Problemi çözebildiniz mi? % 50 yüklendikten sonra aynı hatayı alıyorum bende.
  • Merhaba,
    Aldıgım yeni notebook win 8 ile geldi ve wifi den internet kullandıgımda kopmalar oluyor. Simdi hem laptoptan hemde wifi carttan farklı sekillerde arastırma yapıp bulabildigim son suruculeri yukledim. Artı windowsu update ettim ama sorunu cozemedim bi turlu.
    Tek yapmadıgım ise 8.1 e yukseltmek. Bunu onerirmisiniz yaparsam evdeki bulguru verirmiyim?
    Wifi cartım : Qualcom ATHEROS AR8171 Killer WİFİ
  • quote:

Orijinalden alıntı: heroesx

quote:

Orijinalden alıntı: Jem-Jem

Beyler orijinal Win8 var, güncellemeyi mağazada görüyor, indirirken %50 civarı hep aynı hatayı veriyor. Hata kodu: 0X8007003, delireceğim 2 gündür 4-5 kere yarıya kadar gelip bu hatayı veriyor. Windows support'tan adamlar 2-3 link yolladı hatanın çözümüyle ilgili. Denedim olmadı. Başka karşılaşan var mı bu hata koduyla veya bir çözüm yolu bilen? Şimdiden teşekkürler.

Problemi çözebildiniz mi? % 50 yüklendikten sonra aynı hatayı alıyorum bende.

Çözemedim maalesef, Windows Support 5 - 6 tane link yolladı denedim yine aynı hatayı verdi. Ben de format atıp Win8 yükledim. Tüm güncellemeleri yükledikten sonra, hiçbir program, uygulama vs yüklemeden Win8.1 güncellemesini yaptım. Şimdi sorunsuz kullanıyorum.

• 
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.