Şimdi Ara

Windows 8.1 çıktı, hemen indirin! (76. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.666
Cevap
11
Favori
77.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam Asus'un sitesinden Windows 8.1 wireless Driveri'i indir..Bende çekim gücü bile arttı 8.1 driverinden sonra.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kijiro

Hocam Asus'un sitesinden Windows 8.1 wireless Driveri'i indir..Bende çekim gücü bile arttı 8.1 driverinden sonra.

Yok hocam ne Version V10.0.0.263 driver fayda etti nede başka yerden bulduğum 10.0.0.268 wifi driver şimdi modem kanal ayarlarıyla deneye deneye oynuyorum belki uygun bir eşleşme çıkar.
  • Merhaba arkadaşlar.

Herkes bir şeyler yazmış. Orjinal işletim sistemi olanlar mağazadan kurmuş. Eski sistemlerde driver sorunu olacağını bile bile kuranlarda saçmalamış. Mağaza üzerinden yükleyip ben şu sorunlarla karşılaştım yada çok iyi oldu diye bilecek arkadaşlar var mı ?

Başlat düğmesi gelmiş fakat uygulama açınca orda gözükmeyip tekrar kaybolacak sanırım. Yüklemek istedim ve driver sorunu da yaşamaya bilirim. Fakat eğer sorun çıkarsa Recovery yap gerçekten uzun sürer. Metro arayüzünde programları dağınık değilde toplu halde tutacak şekilde değildir. Ben gerçekten şu farkı gördüm ve işime yaradı diyecek olan arkadaş göremiyorum. Yenilik iyidir de kurulu olan sistemi bozup kurmakta saçmalık olur. Arama ve metro arayüzde değişiklik yapılmış neden o zaman 3.5 GB anlamış değilim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: PcKolikq

Merhaba arkadaşlar.

Herkes bir şeyler yazmış. Orjinal işletim sistemi olanlar mağazadan kurmuş. Eski sistemlerde driver sorunu olacağını bile bile kuranlarda saçmalamış. Mağaza üzerinden yükleyip ben şu sorunlarla karşılaştım yada çok iyi oldu diye bilecek arkadaşlar var mı ?

Başlat düğmesi gelmiş fakat uygulama açınca orda gözükmeyip tekrar kaybolacak sanırım. Yüklemek istedim ve driver sorunu da yaşamaya bilirim. Fakat eğer sorun çıkarsa Recovery yap gerçekten uzun sürer. Metro arayüzünde programları dağınık değilde toplu halde tutacak şekilde değildir. Ben gerçekten şu farkı gördüm ve işime yaradı diyecek olan arkadaş göremiyorum. Yenilik iyidir de kurulu olan sistemi bozup kurmakta saçmalık olur. Arama ve metro arayüzde değişiklik yapılmış neden o zaman 3.5 GB anlamış değilim..

banim asus laptop 3senelik windows 8 driverlari bile yok windows8.1 kurdum sifirdan temiz kurulum ilk ciktigi gun sorunlar yasadim ama o sorunlar suan yok ne driver sorunu yasadim wirelles cekim veya kopma sorunu kopma sorunu yasayanlar son cikan wirelles driverini yukleyip modem wirelles kanalini 11 yapsin windows 8.1 yag gibi akiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: WarriorAngel

Windows 7 - Ultimate varken bu salak işletim sistemi mi ? Yok, kalsın..

edit: yuh dislike lara bak

/>

dislike. alışana 10 numara işletim sistemi
  • quote:

Orijinalden alıntı: PcKolikq

Merhaba arkadaşlar.

merhaba. ben mağzadan güncelledim tek sorunu İE 11 saçma sapan hatalar yapıyor örnek alışveriş sitesinde butona tıklayıp açılarak okunan müşteri hizmetleri mesajlarını açmıyor artı gönder deyincede göndermiyor. sonuçta İE yi ilk sefede yeni sistemlerde hatasız yapamıyor microsoft ama ilerki güncellemelerle düzeltiyorlar. tabi her pc donanımında ayrı ayrı sorunlar çıkıyor 8.1 de örnek masaüstü bilgisayarım da 4000 serisi amd ekran kartı sürücüsü yok. ama diz üstü dv 7 bilgisayarımda uygun sürücü orjinal olmasada bulunuyor. başkada sorun yaşamadım 8.1 de hatta 8 den daha hızlı diyebilirim

başlat menüsü alttaki gibi geldi yani öyle eskisi gibi değil tıklayınca metro ve masa üstüne geçiyor.

• Sabah %49'a kadar gelmiştim. Sonra internet bağlantısı kesildi. Tekrar bağlan et derken baktım tekrar baştan başlıyor.

İnternetim kotalı. Şimdi gitti 20-30 lira cepten, bedava olan şey güya.

Yok mudur %49'dan tekrar başlatmanın yolu.

Bu arada versene kardeşim şunun ISO sürümünü, dileyen parça parça indirsin.
  • finansmen1 kullanıcısına yanıt
    iso konusunda haklısın. Windows saçma saçma işler yapıyor. kota meselesine gelince sınırsız bağlantısı olan bir tanıdığına git bence.. yada bir cafeye git. 2-3 saat takıl bir kaç bardak çay içersin
    o aradada indirir zaten . sana 3-5 liraya patlar..
  • Teşekkürler fakat hallettim. Kıydım kotalarıma indirdim güncellemeyi. Şimdi yeniden başlat yapıyor.

• Microfost sağolsun yeni aldığım acer 772g 2 kere mavi ekran hatası verdi. Mavi ekrana başka ne sebep olabilir?

• quote:

Orijinalden alıntı: finansmen1

Sabah %49'a kadar gelmiştim. Sonra internet bağlantısı kesildi. Tekrar bağlan et derken baktım tekrar baştan başlıyor.

forumda o isonun konusu varki zaten
    işte burdanhttp://forum.donanimhaber.com/m_82713987/f_//tm.htm#82713987

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Teknisyeni -- 2 Kasım 2013; 14:59:57 >

• http://support.microsoft.com/kb/2902864

secureboot water markını siliyormuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yılmaz YK

quote:

Orijinalden alıntı: finansmen1

Sabah %49'a kadar gelmiştim. Sonra internet bağlantısı kesildi. Tekrar bağlan et derken baktım tekrar baştan başlıyor.

forumda o isonun konuu varki zaten
    işte burdanhttp://forum.donanimhaber.com/m_82713987/f_//tm.htm#82713987

Adam orjinal sistemin üzerine kurmak istiyor..

Yukardaki arkadaşa teşekkür ederim. İstediğim cevabı yazmış.

• Beyler windows store update lerini nerden alıyoruz?.. Yeni windows app updateleri var diyorlar ama store updatelrini göremiyorum..

Birde şu watermark update i 30 unda çıkmış fakat bende windows update te görünmüyordu, netten manual indirip kurdum.. Niye görünmüyordu acaba? Diğer ie11 stability update ve skype crash updatei falan hemen görünmüştü.. ilginç.
  • win 7 ye döndüm valla dünya varmış notebook rahatladı resmen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ImaginePerest -- 2 Kasım 2013; 15:16:31 >
  • İlaçlı olarak indireyim diyorum ama şimdi yukarıdaki hataların olduğu mesajlar falan durduk yere başıma iş alacakmışım gibi duruyor neyse kalsın başka bahara.
  • quote:

/>

Oha dislikelara bak

• quote:

/>

Sana katılıyorum dislikeları boşver.

Hızlı falan diyolar win8 için de ard arda ikisini de kullandım sadece birazcık daha hızlı açılıyor win8. Normal kullanımda da hız farkı hissetmedim. Geri kalan tüm yenilikler saçmalık. (metro, köşelerden çıkan şeyler, başlat menüsünün olmayışı vb.)

Win9 çıkana kadar win7 forever.

Not: Gerçi win9 dan da hiç ümidim yok ama...

• 4 gündür kullanıyorum 4 5 kez restore yaptım notebook a uygun doğru düzgün driver yok zaten, ekran kartı ayrı bir saçmalık parlaklığı bile ayarlayamıyorsun ve ne denersen dene çözümü yok... Kendi kendine admin yetkilerimi kapatmış şimdi de geçen gün güç planları silinmişti kurtarma ile geri getirdim... Windows 7 biraz hantal ama stabil en azından... Güncel driver ları bilgisayarınızın sitesinde yoksa sakın bulaşmayın derim notebook sahiplerine...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeş o konudan haberdarız. ancak oradaki yöntemin, 29 liralık vs.. kampanya ile lisans alanlar için uygulanabilirliği var. bizim biosa gömülü anahtarlarda işe yaramıyor.
    nette önerilen anahtarlarda işe yaramıyor. velhasılı win 8 önyüklü pc alanların mağazadan başka altarnatifi yok. şimdilik. ancak ben güncelleme sonrası oluşturulan dosyalardan
    bir iso oluşturma çabasındayım..becerebilirsek....
  • 
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.