Şimdi Ara

Windows 8.1 çıktı, hemen indirin! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.666
Cevap
11
Favori
77.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler benim bilgisayar zaten win8 bunu 8.1 e günceller isem bilgisayardaki dosyaların silinme gibi bir durumu olur mu?
  • msdn den iso dosyasını indirmenin bir yolu yokmu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deta53 -- 17 Ekim 2013; 14:55:32 >
  • Burasıda incicelerle doldu laf sokmadan artı verilmiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: WarriorAngel

Windows 7 - Ultimate varken bu salak işletim sistemi mi ? Yok, kalsın..

+1
  • Windows 8.1'in donanımhaber incelemesi de yapılmalı bence. ne oluyor neler değişiyor yükleme öncesi yedekleme olmalı mı bi bilelim değil mi...

• beyler ben gecenlerde ASUS N550JV modelını aldım ancak freedos vardı. buna wındows 8 kurduk.. buna nasıl 8.1 kurabılırız yada benım kı otomatık guncelleme olacak mı?

• geçen gün 8.1 deneme hatasını yaptım, win 7'nin yanına bile yaklaşamaz.
    hemen win 7'ime geri döndüm, bedava verseler de istemem
    win 9 gelsin de ona bakarız
  • ben laptopumu 2-3 ay önce aldım orjinal w8 yüklüydü..bunu yüklemeli miyim sizce? aldığım riske değer mi?

• DreamSpark sayesinde 1 aydır kullanıyordum. Sürekli güncelleniyor ve gayet stabil çalışıyor ssd ile.

• 2.81GB görünüyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: deta53

msdn den iso dosyasını indirmenin bir yolu yokmu.

Direk iso dosyası derken, format dvdsiyle işletim sistemini 8.1 olarak kurmaktan mı bahsediyorsun? Msdn sitesi paralı,oradan indiremeyiz sanırım. Az önce denedim.
  • windows 7 forever
  • quote:

??
  • Canları sıkıldıkça işletim sistemi sürüyorlar piyasaya. Fazla değil, 2-3 sene sonra 9 çıkar. Windows 7 Ultimate x64 varken, heyecan aramaya gerek yok.
  • Deneme sürümünde nerde gözüküyor ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mağazada bulamadım :(

• Bu işte be bu. Yaşasın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Windows 8 Pro with Media Center bu sürümü bilen bilir bunun üzerine kuran oldu mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tgyarslan

abi bilen uygulayan birileri haber versin 8.1 pro prewiev kullanıyorum. zaten windows 8 i satın almıştım. mağazada güncelleme gözükmüyor. temiz kurulum yapmıştım iso dosyasından olması lazım ama neden yok bilmiyorum. microsoft son güncellemeler tamamsa olur diyor.şu işi halleden birileri varsa haber versin.

Yeniden format atıcaksın 8.1 pro prewiev'in üstüne kuramıyorsun önce temiz şekilde 8'i kuracaksın ondan sonra mağazadan 8.1 güncellemesini indirebilirsin ...

• quote:

Orijinalden alıntı: DH Xenshard

quote:

Direk iso dosyası derken, format dvdsiyle işletim sistemini 8.1 olarak kurmaktan mı bahsediyorsun? Msdn sitesi paralı,oradan indiremeyiz sanırım. Az önce denedim.

aynen öyle. üyelikleri olup indirenler muhakkak olacaktır. iso yu upload edip paylaşım yapıalkcaktır. sadece direk kendi sitesinden indirebilsek daha iyi olurdu.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.