Şimdi Ara

Windows 8.1 çıktı, hemen indirin! (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.666
Cevap
11
Favori
77.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu inen iso dosyası ile sıfır kurulum oluyormu acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: md07tr

Kullanmayı beceremeyen Windows 8 e çamur atıyor

+1
  • Windows 8.1 orjinali yaklaşık 1-2 ay kadar önce nete düştü, full programlar indir gibi sitelere bakarsanız 2 aya yakındır zaten işletim sisteminin preview değil orjinali netde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KanKoKan -- 17 Ekim 2013; 16:19:14 >
  • arkadaşlar bunu indirip mevcut win7 nin üstüne format atmadan yükleme imkanı var mı? dosyalar filan silinmeden yani
  • Ücretsiz olarak metro arayüzündeki "Mağaza" kısmından yükleniyor. Eğer görünüyorsa mor renkli kocaman bir ekrandan, win8.1 güncellemesi indirilip kuruluyor.
    Kurulum aşamaları genelde kendiliğinden oluyor, en son lisans onayı isteyip, win8 kurarken kullandığınız şifreyi yazıyorsunuz. Cep telefonuna kod gönderiyor, onaylayınca açılıyor.

• Benim Windows 8 şuan media center lisanslı ve etkinleştirilmiş durumda lisans geçersiz olsa bile Windows etkin yani :) markette de Windows 8.1 Pro with media center şeklinde gözüküyor ama yüklersem tekrar lisans anahtarı ister mi istemez mi bilemiyorum. Media center lisansımı da girdiğimde geçersiz derse ne yaparım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3D'ne BANDIM

Windows 8 kullanıcısıyım neden satın alayımki ? 8.1 için para isteyen microsoft haksızlık ediyor bizlere. Ücretsiz verilmesi gerekirdi.

zaten ucretsiz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dawras

quote:

Orijinalden alıntı: Proscd

İndirmeyin, yüklemeyin. Windows 8 gerçekten pişmanlık. Bu kadar kötü bir işletim sistemine 3 gün dayanabildim. Tekrar Windows 7 Ultimate'e geri döndüm. Konu dışında Csb hikayeler oluyor da altındaki yorum "Okumayın" oluyor ya, arayüzünü falan beğenip matah bir şey sanıp ta yüklemeye uğraşmayın diye şimdiden söylüyorum ; Uzak durun...

Beğenmemeniz kötü olduğunu anlamına gelmez.
    Açıkcası win 7 den daha bana göre örnek vermek gerekirse mağaza doluluğu fotoğraf işlerimde yardımcı oluyor,hızlı uyku açılışı zaman kazandırıyor pc 2 snde hazır,metro ve dosya yönetici arayüzü ilk kötü gelsede sonra insan baya alışıyor.
    Diğer yandan pek bir sıkıntısını görmedim bir driverdan sorun çıkardı ondan da çekmiyen yok lanetli rn-480 :(

Bende SSD kullanıyorum ve Win 7'ye göre hızlı diye 8.1 Pro yükledim. Kapanış hızında 2 saniye açılış hızında da 3 saniye fark ediyor. Onun dışında bilgisayar gereksiz yere kasıyor. Windows sistemlerimi hep x86 kullandım ama bu sefer sıfırdan kurulum yapıp x64 olarak yükleyeyim de 3 GB ram yerine 4 görsün dedim ama tam tersine gereksiz kasılmalar ve yavaşlamalar oldu. Solidworks'te hiç bir sıkıntı yokken o da kasmaya başladı. Arayüzüne bişey demiyorum zevk meselesi ama açılan uygulamalardan çıkınca kapatmıyor, görev yöneticisi ile bakınca arka planda cpu ve bellek kullanımını arttırıyor en çok bundan nefret ettim. Her seferinde elle kapatmak gerektirmesi hiç hoş değil. Kullanıcı dostu hiç değil. Yani daha fazla da söyleyeceklerim var ama konuyu fan'lar basıyor sadece eksi veriyor o yüzden devam edip kendimi yormak istemiyorum. Siz de kendi açınızdan yorumladığınız için teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: talbotlago

Şu an kuruldu ve masaüstü açık duruyor önümde. Programların hemen hemen hepsi aynen kurulu olduğu gibi ve eski ayarlarında çalışıyor. Bi tek start8 uyumluluk sorunu çıktığı için iptal oldu. Yani win7 tipi başlat menüsü ayarlarım gitti.

Onun yerine win 8.1 'in kendi başlat düğmesi geldi. Eskisine göre daha fazla kısma ulaşılabiliyor ama benim istediğim eski tarz daha kolaydı. Start8'in yeni sürümünü yükleyip deneyecem, herhalde olur.

Programdaki gibi başlangıçta metro ekranını otomatik atlama, metro köşelerini devre dışı bırakma gibi özellikler var mı 8.1'de?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oziko

"8 tutmadı şuna 1 ekleyelim tutacak mı bakalım ay heycan bastı beni"

oziko yapmış yine yapacağını
  • windows 7 iyidir
  • indir diyorum marketten giriş sayfasına atıyor marketın tekrar ındırmıyor

• Her zaman yenılık iyidir beyler yükleyin suanda %5 indi tamamı insede kursam
  • slm bişey sorabilirmiyim. Bende windows 8 enterprise sürümü yüklü güncelleme olarak görünmüyor acaba daha yayınlanmadı mı ? Yoksa ben mi bi yerde hata yapıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: MRT_

Benim Windows 8 şuan media center lisanslı ve etkinleştirilmiş durumda lisans geçersiz olsa bile Windows etkin yani :) markette de Windows 8.1 Pro with media center şeklinde gözüküyor ama yüklersem tekrar lisans anahtarı ister mi istemez mi bilemiyorum. Media center lisansımı da girdiğimde geçersiz derse ne yaparım :)

hocam demin microsoftla telefon görüşmesi yaptım media center lisanları kullanılamıyormus ücretsiz olanlar öncelikle windows 8 lisansını girip indirin veya verdiginiz linkten windows 8pro lisansımı giriğp indirin ayrıca bu işletimim sitemi degil dedi sıfırdan kurulum olmuyormus dvd cekip güncelleme yapıyormusuz xp de service pack gibi

önce windows 8pro kurup daha sonra dvd den windows 8.1 kurup driverları kurup programları kurabilirsainiz dedi yoksa magzadanda kurabilirsiniz ama herzaman kotanız gidebilir dedi en iyisi dvd cekip kullanın dedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Teknisyeni -- 18 Ekim 2013; 16:28:24 >

• Yavaş iniyor
    Windows 8.1 çıktı, hemen indirin!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler benim mağazada görünmüyor

• quote:

Orijinalden alıntı: blnt4

win8 metro arayüz dokunmatik ekranlar için ideal olabilir. Ama masaüstü Pc ler için ızdırap haline geliyor. Keşke kurulum sırasında bir seçenek olsada metro arayüz istiyormusunuz diye sorsa .metro arayüz olmasa stabil bir işletim sistemi. bu yüzden win7 ye devam.

açolışta metro ilemi yoksa direk masaüstümü diye seçeneğin olacağını biliyorum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dawras

quote:

İndirmeyin, yüklemeyin. Windows 8 gerçekten pişmanlık. Bu kadar kötü bir işletim sistemine 3 gün dayanabildim. Tekrar Windows 7 Ultimate'e geri döndüm. Konu dışında Csb hikayeler oluyor da altındaki yorum "Okumayın" oluyor ya, arayüzünü falan beğenip matah bir şey sanıp ta yüklemeye uğraşmayın diye şimdiden söylüyorum ; Uzak durun...

Beğenmemeniz kötü olduğunu anlamına gelmez.
    Açıkcası win 7 den daha bana göre örnek vermek gerekirse mağaza doluluğu fotoğraf işlerimde yardımcı oluyor,hızlı uyku açılışı zaman kazandırıyor pc 2 snde hazır,metro ve dosya yönetici arayüzü ilk kötü gelsede sonra insan baya alışıyor.
    Diğer yandan pek bir sıkıntısını görmedim bir driverdan sorun çıkardı ondan da çekmiyen yok lanetli rn-480 :(

Bende SSD kullanıyorum ve Win 7'ye göre hızlı diye 8.1 Pro yükledim. Kapanış hızında 2 saniye açılış hızında da 3 saniye fark ediyor. Onun dışında bilgisayar gereksiz yere kasıyor. Windows sistemlerimi hep x86 kullandım ama bu sefer sıfırdan kurulum yapıp x64 olarak yükleyeyim de 3 GB ram yerine 4 görsün dedim ama tam tersine gereksiz kasılmalar ve yavaşlamalar oldu. Solidworks'te hiç bir sıkıntı yokken o da kasmaya başladı. Arayüzüne bişey demiyorum zevk meselesi ama açılan uygulamalardan çıkınca kapatmıyor, görev yöneticisi ile bakınca arka planda cpu ve bellek kullanımını arttırıyor en çok bundan nefret ettim. Her seferinde elle kapatmak gerektirmesi hiç hoş değil. Kullanıcı dostu hiç değil. Yani daha fazla da söyleyeceklerim var ama konuyu fan'lar basıyor sadece eksi veriyor o yüzden devam edip kendimi yormak istemiyorum. Siz de kendi açınızdan yorumladığınız için teşekkür ederim.

bu windows 8.1 pro ne zaman yüklediniz peki

• quote:

Orijinalden alıntı: Cevaplanan Mesajlar(1)

Her zaman yenılık iyidir beyler yükleyin suanda %5 indi tamamı insede kursam

Nasıl yukluyorsun arkadasım bende 8.1 prewiv var microsoftun sitesinden link gibi bir şey buldum tıkladıgım zaman magazadakı 8.1 pro yerıne gelıyor ındır dıyorum magazanın ana sayfasına atıyor ındırılıyor tarzı bır ısaret vs.yok yardımcı olurmusunuz nasıl yaptınız

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.