Şimdi Ara

windows 8.1 bugcode ndis driver hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • windows 8.1 kullanıyorum zyxel nwd2205 wireless alıcım var 2 gündür onun yazılımını yüklemeye çalışıyorum.aygıt yöneticisinden driverını tanıttım çalıştırdım. ancak yazılımını yükleyince çekim gücü artıyor daha verimli çalışıyorr. ancak driver ı yükleyip aleti usb den bağlayınca mavi ekran alıyorum başlıkta yazan hatayı veriyor aradım taradım nasıl aşacağımı bi türlü bulamadım ? yazılımı istememin diğer sebebi de windows 8 de bağlanılmamış ağların şifreleme sistemini değiştiremiyorum yani eğer bağlıysam wep wpa wpa 2 arasında seçim yapıyorum ancak yeni bir ağa bağlanmam gerekiyor şifreyi tam olarak girsem de bağlanmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crashris -- 3 Kasım 2013; 12:30:11 >

• crashris kullanıcısına yanıt
    cevap verecek olan var mı
  • cevap yok mu ?
  • bu hatanın aynısını bende alıyorum tp-link marka wireless usb adapter var usb ye taktığım anda mavi ekran ve bugcode_ndis_driver hatası alıyorum sonrada laptop kapanıyor win8 de hic sorun yaşamıyordum 8.1 e geçince bu olmaya başladı yardımcı olabilecek biri varsa lütfen yardım etsim başlık üste çıksın diye mesaj attım.
  • Aynı şekilde bende yardım bekliyorum bu konuda arkadaşlar şimdiden teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    unknown device windows 7 hatası
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.