Bildirim
Windows 8.1 BAD_POOL_CALLER hatası
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: peer16401
quote:
Orijinalden alıntı: Adrealist
Arkadaşlar sürekli bu hatayı alıyorum format attım düzelmedi sorun ne olabilir? Genelde oyun sırasında veriyor veya oyun açıkken ALT+TAB yaptıkdan sonra veriyor. Lütfen yardımcı olabilir misiniz?
Format atmayı cd den mi? yoksa bacup olarak mı? yaptınız eğer cd ile atıyorsanız c: sürücünüzü yavaş şekilde formatlayın ve d: sürücünüzde ne var ne yok virüs taramasından geçirmelisiniz haaa hatırlatayım win8 kullanıyorsunuz zannedersem win8 den win7 geçmenizi tafsiye ederim...
yavaş şekilde derken ? anlayamadımda. Evet win8.1 kullanıyorum mecburiyetten win7ed böyle hata vermiyor sanırsam bunda ç.ok sık veremeye başladı. win8de performans artışı var win7 de oyunu oynıyamıyorum o yüzden biraz mecburiyetten geçtim.
-
ne zaman modern warfare 3 yüklesem pcye reset atsam aynı hatayı alıyorum.
bad_pool_caller
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- active directory dizin hizmetleri şu anda kullanılamaz
- checking media presence
- bilgisayar ekran kartını görmüyor
- ctrl tuşu çalışmıyor
- klasör veya dosya başka bir programda açık olduğundan bu eylem gerçekleştirilemiyor
- oem açılımı
- zyxel modem kurulumu
- ping düşürme
- bilgisayar hızlandırma
- bilgisayardan ses gelmiyor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X