Şimdi Ara

Windows 8.1

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar...Ben Bu gün windows 8.1 güncellemesi yaptım.Ancak windows 8'de açılış süresi gayet hızlı iken windows 8.1'de neden daha yavaş açılıyor ve kapanıyor.
    Acaba sorun nedir.Ve bios süresi 8'de 4.7 saniye'de 8.1'de ise 5.1'e çıktı.Ve güncelleme bittikten sonra ise old klosörü oluştu ve çok yer kaplıyor silsem birşey olurmu vea nedir bu old klosörü ? yardım edermisiniz ?

• Up Arkadaşlar acilll
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zava.Zin.Go

Merhaba arkadaşlar...Ben Bu gün windows 8.1 güncellemesi yaptım.Ancak windows 8'de açılış süresi gayet hızlı iken windows 8.1'de neden daha yavaş açılıyor ve kapanıyor.
    Acaba sorun nedir.Ve bios süresi 8'de 4.7 saniye'de 8.1'de ise 5.1'e çıktı.Ve güncelleme bittikten sonra ise old klosörü oluştu ve çok yer kaplıyor silsem birşey olurmu vea nedir bu old klosörü ? yardım edermisiniz ?

Windos.old klasoru onceki windowsdan yani 8 deki dosyalarindir silmek sana kalmis bide win 8.1 de os sure uzuyor yani normal

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lightdark34

quote:

Orijinalden alıntı: Zava.Zin.Go

Merhaba arkadaşlar...Ben Bu gün windows 8.1 güncellemesi yaptım.Ancak windows 8'de açılış süresi gayet hızlı iken windows 8.1'de neden daha yavaş açılıyor ve kapanıyor.

Windos.old klasoru onceki windowsdan yani 8 deki dosyalarindir silmek sana kalmis bide win 8.1 de os sure uzuyor yani normal

Sağol kardeşim :D açılışı nasıl hızlandıracağız acaba bir seçenek varmı bunun için ?

• disk defrag programı kullanırsan süre kısalır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagdas70

disk defrag programı kullanırsan süre kısalır.

deneyeceğim sağolun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.