Şimdi Ara

windows 8

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bugün ultrabook aldım içinde Windows 8 yüklü geldi bir iki saat kullandım memnun kalmadım her şeyi sorun çıktı. Windows 7 ye dönmek istiyorum ssd ye kurmak isityorum fakat bios ayarlarından usb hdd seçtiğimde bilgisayar normal şekilde başlıyor. usb den setup ile yüklemeye çalıştığımda hata veriyor. bu konuda acemiyim yardım ederseniz sevinirim. şimdiden teşekkürler :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: seeqthered

arkadaşlar bugün ultrabook aldım içinde Windows 8 yüklü geldi bir iki saat kullandım memnun kalmadım her şeyi sorun çıktı. Windows 7 ye dönmek istiyorum ssd ye kurmak isityorum fakat bios ayarlarından usb hdd seçtiğimde bilgisayar normal şekilde başlıyor. usb den setup ile yüklemeye çalıştığımda hata veriyor. bu konuda acemiyim yardım ederseniz sevinirim. şimdiden teşekkürler :)

Iso dosyasının USB'ye nasıl yükleneceği linkteki konuda anlatılıyor. Belki yanlış yapmış olabilirsin bir göz at. http://forum.donanimhaber.com/m_67409896/tm.htm

Ayrıca konu ile ilgili Google'de bir sürü başlık mevcut.
    https://www.google.com.tr/search?source=ig&rlz=1G1TSEH_TRTR384&q=windows+8+usb+kurulumu&oq=windows+8++usb&gs_l=igoogle.1.7.0l10.19066.27428.0.42181.14.10.0.4.4.0.542.2551.2j0j6j1j0j1.10.0...0.0...1ac.1.HV2OjqQWvBk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmldrs -- 9 Aralık 2012; 11:55:14 >

• senin yerinde olsam hiç değiştirmem ben bir aydan fazladır kullanıyorum alıştım gayetde mutluyum başka işletim sistemi kulllanacağımı zannetmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErKaN-23

senin yerinde olsam hiç değiştirmem ben bir aydan fazladır kullanıyorum alıştım gayetde mutluyum başka işletim sistemi kulllanacağımı zannetmiyorum

Aynen katılıyorum. Bence çıkan sorunları çözmeye çalış. Foruma sor. Şuan ben bir sıkıntı görmedim. Ama klarşılaştığım sorunlarda oldu doğrusu. biraz kurcalayıp araştırınca çözümünüde buldum.
  • arkadaşlar yorumlarınız için tşk ederim ama usb i unbootten programından kurdum daha önce bu sekilde forma atmıştım başka bilgisayra. sorunum bios ayarlarını yaptığımda ne cd ne usb ile çalıştırmaması.
    Windows 8.1 Restart Sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Windows 8 nedir
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bios ayarlara gir Advanced sekmesinden Boot Mode yazan yeri
    UEFI Boot ayarından CMS Boot olarak ayarla F10 yap geri çık.
    Sizin bios ayarında CMS yok ise bu seçenekler olabilir bunlara ayarlayın
    Legacy OS // Disable (Yani Boot Mode kısmında UEFI olmayacak)

windows 8

windows 8

Bu ayarlarada bakınız..
    Bios Security bölümünden Boot Menüde Secure Boot - Disable
    Bios Advanced bölümünden Boot speed sekmesi Disable veya normal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nejaterol -- 10 Aralık 2012; 19:18:36 >

• hocam çok sağol dediğin şekilde yaptım sorun çözüldü fakat yükleme yaparken disk gpt korumalı die uyarı veriyor windows yükleyemiyorum buna da çözüm istesem çok mu olurum. şimdiden tşkler

Bu ayarlarada bakınız..
    Bios Security bölümünden Boot Menüde Secure Boot - Disable
    Bios Advanced bölümünden Boot speed sekmesi Disable veya normal
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.