Şimdi Ara

Windows 7 yükledim, harddiski açamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • daha önce 200gb harddiskim vardı. c:50 d:150 gb boyutunda bölmüş ve 50gb lik bölüme win 7 kurmuştum. win 7 cdsi ile bilgisayarı başlattım. 50gblik bölümü ve içindekileri sildim. sonra 1tb lik harddisk taktım. bu harddiski 500/500gb diye 2ye böldüm. sonra 500lükbölümlerden birini c: diye gösterdim, diğer 500gb bölüm e: oldu, 50gblik bölüm f: oldu, 150gblik d: bölümü olduğu gibi kaldı. d: bölümünü silmedim ve biçimlendirmedim. win 7yi ilk sürücü 500gblik c: bölümüne kurum. kurulum sorunsuz bitti herşey normal olması gereken gibi oldu. ancak d: bölümü görünmesine rağmen ne çift tıklamada açılmıyor. çift tıklayınca d:/erişilemiyor diye uyarı geliyor ekrana.

bu durumu çözebilecek olan varmı aranızda?

kısaca şöyle:

daha önceki harddiskimde c: bölümüne format atıp yeni aldığım harddiske win 7 yükledim. daha önceki harddiskimdeki d: bölümüne erişemiyorum. bilgisayarımda görünüyor ama çift tıkladığımda d:/erişşilemiyor gibi bir yazı çıkıyor. ayrıca kaç mb dolu boş hiçbir bilgi yok.

bunu nasıl çözebilirim?

tşk. saygılar...

• biçimlendirmeyi dene düzelmesi gerekli
  • quote:

Orijinalden alıntı: lvien

biçimlendirmeyi dene düzelmesi gerekli

tşk. hallettim. bitlockerı açtım harddisk kendi kendine kullanılır hale geldi. biçimlendiremem çünkğ içi full dolu. sorun halloldu tşk
    quote:

quote:

quote:

• bitlockerı nereden yaptın anlamadım. yazarmısın nasıl yaptığını
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.