Şimdi Ara

WİNDOWS 7 X64 SKYSTAR DRİVER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaşlar bu sorunu çözemiyorum sistemim windows7 x64 ama tv kartının driverını yükleyemiyorum acaba aranızda windows 7 x64 te kullanan varmı tv kartını?

• tamam arkadaşlar kendi uçağımızı kendimiz yaptık
  • quote:

Orijinalden alıntı: (((TeAcHeR)))

quote:

Orijinalden alıntı: tarikkuscu

Merhaba Arkadaşlar. Ben Aynı driver sorununu win 7 64 bitte yaşadım. baya bi araştuırma yaptım ve ingilizce bi forumda çözümü buldum. ve canavar gibi çalılşıyo. İlk başta direk 4.5.0 driverını yükleme çalıştım windows 7 mavi ekran hatası verdi. o yüzden bu yöntemle kuruyorum sizde deneyebilirsiniz.

yöntem ise şu.

1- bilgisayarınızı yeniden başlatın ve windows 7 boot menüsünde f8 yaparak türkçe ise en alltan ikinci seçenek olan (Sürücü İmza Zorlamasını Devre dışı Bırak) diye bi seçenek var onu seçiyoruz ve win 7 açılıyor

2- şimdi ise internetten edineceğiniz 4.3.3 driverı ile ss2 kartımızı sürücü güncelle metoduyla 4.3.3 driverlarının bulunduğu klasörü seçerek yüklüyoruz. Yükleme sırasında imza sorunu çekacak ve biz onu yine de yükle diyerek yüklüuyoruz.

3- Aygıt yönt. sinden kart üzerinde sarı ünlem olmadığına dikkat edin. var ise baştan başlayın. yok ise şimdi ise en son driveri ılan 4.5.0 driverını bir klasöre çıkartın. ve aynı şekilde sürücü güncelleştir diyerek sürücüyü güncelleştirin.

4- Bilgisayarınızı yeniden başlatın ve normal olarak açın win 7 yi. şimdi ise yapacağımız son şey. 4.5.0 driverının setupını çalıştırarak ilgili programlarını kurulmasını sağlayın. Bunun Sebebi dwbviewer ın ss2 kartını görmesi için.

Arkadaşlar Konunun özü bir ingilizce forumdan alıntıdır. ama çevirisi bana aittir. bire bir kelime çevirisi yapmadım. kendi anladığım ve uyguladığım şeklini anlattım. Ben kendim dvbviewer pro kullanıyorum. lisanslı olarak. o yüzden tv izleme konusunda bir problemle karşılaşmadım. gayet güzel çalışıyor. Ama diğer programları kullanan arkadaşlarda bir problem çıkarmı bilemiyorum. umarım işinize yarar.

Belki Bulamayanlar için 4.3.3 driverını yükledim. Rapid De yüklü
    http:/****.com/files/249134694/SS2_4.3.3_Driver.rar.html

arkadaşlar bu yöntem kesinlikle çalıştı.yanlız ben 4,3,3 yerine ilk 4,4,0 sürücüsü ile başladım işe.

işte kanıtı.görüntüden şikayetçi olan arkadaşlar nvidia pure video yu yükleyip kullansın çok güzel görüntü veriyor.

win7 7600 16385 rtm 64bit

WİNDOWS 7 X64 SKYSTAR DRİVER

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows 10 windows update sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.