Şimdi Ara

Windows 7 x64 Güncelleme!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba; Ben Bu Foruma Yeni Üye Oldum.Hemen Konuya Girecem;

Windows 7 Ultimate 64 bit'i bugün bilgisayarıma kurdum.Yalnız Güncelleştirme Konusunda Karasızım.Bi Yandan Tümünü Yüklüyeyim Diyorum, Bi Yandanda Yüklemiyeyim İşlemcimi Yorar Diyorum.Sizin Önereceğiniz Güncellemeler Ne? Eğer Tüm Güncellemeleri Yükleyecek Olursam İşlemcimi Yorar Mı? Buda Benim PC'nin Özellikleri;

Bellek Ram : 4 GB
    İşlemci : INTEL Pentium 4 CPU 3.06GHz 3.07GHz
    Grafik Bellek : 1GB ATI Radeon 4650HD
    HDD : 500 GB

Yorumlarınızı Bekliyorum???

• Çıktığı zamandan bu yana güncelleştirmeleri kullanıyorum. Herhangi bir sorun yaşamadım.
  • güncellemeleri kurmanı öneririm yanlı güncelleme yaparken pc yi rahat bırak....
  • Kritik Güncellemeler bence yüklenmeli! Güvenlik açısından. Diğer yüklemeler size kalmış birşey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hurem Hop -- 23 Mart 2011; 1:11:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hurem Hop

Kritik Güncellemeler bence yüklenmeli! Güvenlik açısından. Diğer yüklemeler size kalmış birşey.

• Güncelleştirme yüklemek sistemi yormaz yapmayın...Kim aşıladı bu fikirleri anlamıyorum sizlere,aksine güncelleme yüklemek açıklarınızı kapatır sistemi kararlı hale getirir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lejon

Güncelleştirme yüklemek sistemi yormaz yapmayın...Kim aşıladı bu fikirleri anlamıyorum sizlere,aksine güncelleme yüklemek açıklarınızı kapatır sistemi kararlı hale getirir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows 10 windows update sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben çıktığında beri kullanıyorm 64 bit i tüm güncelleştirmeleri yükledim hiç bir sorun yok daha faydalı oluyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.