Bildirim
Windows 7 Winamp
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
-
Bende Normal Çalışıyor _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: zallas003
Bende Normal Çalışıyor
Bende de arkadaşdaki gibi gözüküyor siz hangi skini (dış görünüm) kullanıyorsunuz?
Ben Winamp klasik kullanıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRT_ -- 21 Ağustos 2009; 19:36:54 > -
bende winamp aşağıda çubukta gözükmüyor. alt + tab yapıp açık penceleri gezdiğimdede gözükmüyor. Az önce son versiyonu kurdum hala aynı sorun devam ediyor. _____________________________ psn: exsina --- PS4 Digital takas referanslar: emrekurtxx - Shadow of Mordor, Drago - Knack, errgin - AC Unity, brioche2 - INFAMOUS SECOND SON, Bjk@@N - Resident Evil, rusty19 - Dying Light , winterice - Zombi, NiTRocy - Mortal Kombat X, mhasal - Mad MaxAlmak istediğim oyunlar: PERSONA 5, JOURNEY, INSIDE, TITANFALL 2, NIER: AUTOMATA, HELLBLADE, YAKUZA, WIPEOUT, PREY, LITTLE NIGHTMARES, Firewatch, -
ben winamp kullanmayı bırakalı çok oldu... abuk subuk hataları bezdirdi, bi stabil sürümü olmadı eskisi gibi
aimp tavsiye ederim..._____________________________ This world will soon be annihilated
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- windows bu diske yüklenemez seçilen diskte mbr bölüm tablosu var
- sınıf başarı yüzdesi hesaplama
- american megatrends hatası
- windows 7 loader
- daemon tools windows 7
- windows defender kapatma
- bilgisayar açılmıyor
- bilgisayar şifre kaldırma
- cmd komutları
- bilgisayara şifre nasıl koyulur windows 11
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler