Şimdi Ara

WINDOWS 7 VE WINDOWS 7 LOADER XE??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
4.837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar, benim acilista 2 tane sistem gozukuyor, windows 7 ve windows 7 loader XE, bunlardan hangisini silmem gerekiyor, easy BCD programi ile hangisini silersem sisteme zarari dokunmaz..tesekkurler..

• Yapay Zekanın Yanıtı

Windows 7 ve Windows 7 Loader XE

Windows 7, Microsoft tarafından 2009 yılında piyasaya sürülen bir işletim sistemidir. Windows Vista'nın halefi olan Windows 7, kullanıcı dostu arayüzü ve gelişmiş özellikleriyle bilinmektedir. Windows 7 Loader XE ise, Windows 7 işletim sistemini etkinleştirmek için kullanılan bir üçüncü taraf yazılımıdır.

Windows 7 Loader XE, lisans anahtarı olmadan Windows 7'nin kilidini açarak ücretsiz olarak kullanmanıza olanak tanır. Bu, özellikle bütçesi sınırlı olan veya lisans anahtarı satın almak istemeyen kişiler için faydalıdır. Ancak, Windows 7 Loader XE'nin yasa dışı bir yazılım olduğunu ve kullanımının telif hakkı ihlallerine yol açabileceğini unutmamak önemlidir.

Windows 7 Loader XE'yi kullanmak basittir. Yazılımı indirdikten sonra çalıştırın ve ekrandaki talimatları izleyin. Yazılım, Windows 7 işletim sisteminizi otomatik olarak etkinleştirecektir.

Ancak, Windows 7 Loader XE ile ilgili bazı riskler de bulunmaktadır. Yazılım, işletim sisteminize zarar verebilecek kötü amaçlı yazılım içerebilir. Ayrıca, Windows 7 Loader XE'yi kullanmak, Windows güncellemelerini almayı zorlaştırabilir.

Bu nedenle, Windows 7 Loader XE'yi kullanmadan önce potansiyel riskleri dikkatlice değerlendirmeniz önemlidir. Güvenli ve yasal bir seçenek olarak, Microsoft'tan orijinal bir Windows 7 lisans anahtarı satın almayı düşünebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • hiç birini silme açılışta Win7 loader exe yi aç, loader bir kaç resetten sonra açılışta tek win7 görünecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kartalizma

Merhaba arkadaslar, benim acilista 2 tane sistem gozukuyor, windows 7 ve windows 7 loader XE, bunlardan hangisini silmem gerekiyor, easy BCD programi ile hangisini silersem sisteme zarari dokunmaz..tesekkurler..

Dikkatli olmak gerekir. Windows loader yazısından her daim uzakdurun. Çünkü ciddi güvenlik riskleri bulunmakta. Loader muhtemelen ibulu ibulu işi için kullanmış olabilirsin ama arkadaşım dikkat et. Bu noktadan sonra loader sisteme girdimi bir daha çıkmaz. İstersen bir milyon kez windows başltıcısını yeniden kur loader sistem açılırken kendisini exe dosyasına yamar ve olur makinen bir zombi....

Arkadaşlar bu noktadan sonra ne kaspersky kurtarbilir nede norton...
    Tavsiyem uzak durmak.... Loaderden bil hassa....

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    WINDOWS 8 ETKİNLEŞTİRME SORUSU
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.