Çavuş
03 Aralık 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 12 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Arkadaşlar merhaba,

9 kg A+++ 1200 Devir Çamaşır Makinesi tavsiyelerinizi rica ediyorum, Arçelik ile Profilo arasında kaldım,

Teşekkür ederim,
Arkadaşlar merhaba,

Maksimum 3000 liraya ofis ve evde kullanabileceğim laptop arıyorum. An itibariyle amazonda aşağıdaki model bulunmakta. Bu fiyatta ve bu özellikler ile bu laptop alınır mı? Farklı f/p model önerileriniz de varsa iletir misiniz. Acil almak istiyorum.

https://www.amazon.com.tr/Dizüstü-Bilgisayar-core_i5-Radeon-FreeDOS/dp/B07D56MNM1?tag=cimritr-21
Arkadaşlar merhaba,

Aşağıdaki laptop fiyatına göre nasıldır? Farklı önerileriniz varsa rica ediyorum..

https://www.amazon.com.tr/Dizüstü-Bilgisayar-core_i5-Radeon-FreeDOS/dp/B07D56MNM1?tag=cimritr-21
Arkadaşlar önerilerini zi rica ediyorum.

Aşağıdaki linkteki laptop nasıl sizce, onun dışında önerileriniz varsa gönderir misiniz.

https://www.amazon.com.tr/Dizüstü-Bilgisayar-core_i5-Radeon-FreeDOS/dp/B07D56MNM1/ref=cm_cr_arp_d_product_top?ie=UTF8
Arkadaşlar merhaba,

2k lira civarında is bilgisayari olarak kullanılacak bir notebook ariyorum. Office programları çoğunlukla olmak üzere bazende photoshop kullanilacak. Oyun vs. oynanmayacak.
Harddiski 1tb, işlemciyi de 7 veya 8. nesil olarak dusunuyorum.

Bu doğrultuda önerilerinizi rica ediyorum.
2011 Fiat Panda 1.2 Active aracımın bir kere seyir halinde, bir kerede ilk çalıştırdığım anda direksiyon ikaz ışığı yanmaya başladı. Sonra direksiyonda ilk çalıştırmada ve seyir halinde aşırı sertleşme meydana geldi. Aracı stop ettirip çalıştırdığımda ışığın söndüğünü görüp yola devam ettim, iki defa böyle bir olay yaşadım. Araştırmalarım sonucu bunun kronik bir arıza olduğunu, ücretsiz değiştirildiğini öğrendim müşteri hizmetlerine talebimi ilettim ancak kullanıcı hatası denildi. Bunun için ne yapabilirim arkadaşlar?

Yardımlarınızı rica ediyorum.

Çok teşekkürler.
Merhaba arkadaslar, haftasonu kibris tan istanbula gidicem, ataturk havaalaninin bilet fiyatlari cok tuzlu :), o yuzden alternatif olarak sabiha gokcen e gitmeyi planliyorum, buradan avcilar en makul fiyatlarda nasil gecebilirim ?? tesekkur ederim..
Merhabalar arkadaslar, 320 gb olan harddiskim esit olarak ikiye bolunmustu, bende c yi kucultup d nin kapasitesini arttirmak icin format attim, ancak format sonrasinda su anda sadece C diskim olustu, birlesmis oldu, nasil ikiye bolebilirim tekrar acaba ?? 2 ye bolmeyide denedim bu seferde her ikisindede primary disk dior( hem c hem d de) hangisinin uzerine kursam diger diski gormuor kurulduktan sonra, lutfen yardimlarini bekliorum, su anda sadece C olarak biraktim..tek bolum var yani...
Merhabalar arkadaslar, compaq cq61 marka laptopumda kurulu olan windows 7 ye format atmak istiyorum, ancak bende 2 tane sistem gozukuyor: windows 7 ve windows 7 loader XE?? bu ikisinden kurtulup tekrar tek sistem olarak windows 7 yi kurabilir miyim ?? yardimlarinizi bekliyorum, tesekkurler..
Merhaba arkadaslar, radyasyon olcum cihazi yapmak istiyorum, bunun icin yardimlarinizi bekliyorum, yonlendirebileginiz bi yerde olabilir, tesekkur ediyorum.. saygilar..
Hakkında
Forum İmzası:
Ancak Durgun Sular Yıldızları Yansıtır...
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 55
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 15.947 (Bu ay: 64)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.