Şimdi Ara

windows 7. uykuya gecemedi bataryayı bozdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ewdeki 2 pc ye de win 7 kurdum.. hp dv 5 serisi ve acer in trvelmate serisi..

windows 7 ikisinde de batarya kritik duruma düşünce uyku moduma almada sorunlar yasadı.. büyük bi ihtimalle bazı programların calısması win 7 yi uyku moduna girmesini engelliyo.. hp nin batarya %100 bitti ve kapandı.. dolayısıyla bataryası bozuldu.. su an seviyeyi dogru göstermiyo..
    acer ın bataryası allahtan yan sanayi %100 başalsa bile devresi yanmıyo

bu sorunu nasıl haledebilirim ..? Fikri olan var mı?

• ben de masaüstüne win7 kurdum.. uyku moduna geçmiyor.. ekran kararıyor.. geçiyormuş gibi yapıyor sonra yeniden açılıyor makine.. bütün programlar kapalı olmasına rağmen.. nedenini ben de anlamadım
  • o bemin masa üstüne kurdugum vistada da var.. herhalde pc de olan bi aygıt onu uyku modundan cıkarıyo die düşünüyorum
  • XP'de olmuyordu.. ilginç..
  • ben ne yapıcam onu bilmiyorum bahsettigim hp arkadaşımın dı..
    garantisi hala dewam ediyo. orj işletim sistemini yükleyip garantiye göndermeyi düşünüyorum.

Ama yine su beklemeye almama sorununu cözmem gerek
  • evet uykuya geçmeme sorunu bendede var konu da açmıştım ama çözüm bulamadım...
  • bende sorun yok hem laptop hem masaüstünde gayet güzel uykuya dalıyor. biri lenovo digeri hp.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bahsettiğiniz problemler anakartınızın ACPI desteğiyle bağlantılıdır buna bağlı chipsetinizin doğru sürüm yazılımının kurulu olması + vga bağdaştırıcınızında düzgün kurulması gerekir..
  • bazılarındada uykuya dalıp uyanamıyormuş nette okudum bunuda
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.