Şimdi Ara

Windows 7 Ürün Kodu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, ben yeni bir bilgisayar aldım ve windows 7 kurmayı düşünüyorum.Elimde w7 ultimate ürün kodu var.Fakat cd ya da bir belge olmadığı için windows kuramıyorum.Acaba ürün kodumuz ile birlikte siteden download yapabiliyor muyuz ? Yapamıyorsak nasıl format atabilirim ?

Ram: GSkill Ripjaws 8(2X4)GB 1600 mhz.
    Hdd: Seagate 1 TB
    Kasa: Corsair 300R 600 Watt
  • Windows imajini internetten indirmelisiniz yada bir arkadasinizda CD si varsa alip kendi urun kodunuz ile kurabilirsiniz. İnternetten indirirseniz MSDN sürümlerine bakin eklenmemiş bir imaj olursa iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRT_ -- 26 Kasım 2013; 11:26:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biraz daha sade anlatırmısın :) İmaj derken img dosyalarımı.Bu arada yanlış anlamayın bir tane korsan sürüm buldum onu ürün koduyla aktifleştiricem akşam 5e kadar inmesini bekliyorul gelir gelmez sistemi kurucam çünkü :)
    Ram: GSkill Ripjaws 8(2X4)GB 1600 mhz.
    Hdd: Seagate 1 TB
    Kasa: Corsair 300R 600 Watt
  • İmaj derken ISO uzantili imaj dosyasi demek istiyorum. Korsan bir imaj dosyasi indiriyorsaniz MSDN versiyonlarini indirin ellenmemiş bir imaj olsun ki urun anahtariniz orijinalse calinma ihtimalinin 0 a inmiş olur. Baskalari tarafından yapilmis imaj dosyalarına bazi virüsler eklenmiş olabilir. İndirdiginz dosyanin md5 yada sha1 kodlarinin MSDN de verilen kodlar ile u uyusmasi dosyanin orijinal Microsoft yapimi el değmemiş bir imaj olduğunu kanitidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRT_ -- 26 Kasım 2013; 13:32:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.