Şimdi Ara

Windows 7 ürün anahtarı windows 10'a nasıl çevirilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi forumlar arkadaşlar başlıkta da belirtiğim gibi ''Windows 7 ürün anahtarı windows 10'a nasıl çevirilir?'' sorusunu soracağım benim elimde windows 7 64 bit home premium lisans key var dün kendi pcde windows 7 ultimate vardı bende windows 10 yükledim ve onun lisans keyi olarak win7 home premıum yazdım ama kabul etmedi.Acaba bu win7 home premıumu nasıl windows 10'a çeviririm. Yeniden format atıp win7 home premium yükleyip rezerve etmeden. Yardımcı olursuanız sevinirim.İyi forumlar arkadaşlar.

• atik303 A kullanıcısına yanıt
    Keyi çeviremezsin malesef.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • atik303 A kullanıcısına yanıt
    win 7 yi home premium olarak yükleyip 64 veya 86 hangisini istiyorsan elindeki anahtar ile lisanslayacaksın.Tüm güncellemeleri yapacaksın.Daha sonrahttps://www.microsoft.com/tr-tr/software-download/windows10 bu adresten windows 10 home sürümünü (7 ye ne kurduysan 64 veya 86 ) indireceksin ve yükseltme yapacaksın.Bir kere lisansladığı zaman windows 10 bir daha senin cihazını tanıyacak ve formatta atsa bir şey yapmadan otomatik lisanslama yapacaktır.
  • biraz geç oldu ama teşekkur ederim arkadaşlar çok yardımcı oldugunuz saolasınız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 11 de Windows 10 Açma
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.