Şimdi Ara

Windows 7 ultimate işlemci sorunu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Amd Fx - 4100 işlemci kullanıyorum windows 7 ultimate sistem puanlama kısmında işlemciyi 2 çekirdek olarak görüyor normalmi ?? Görev yöneticisi ve aygıt yönetecisi kısımlarında 4 çekirdek olarak gözükmekte ?? vista ultimate kullanırken aynı yerde 4 yazıyordu o yüzden merak ettim. Birde görev yöneticisi ve cpu metter gibi programlardan çekirdek çalışma yoğunluğuna baktığımda 4. çekirdek sürekli yatışta diğer 3 çekirdek oyunda ve işlemlerde falan % 50 çalışırken 4. en fazla % 2-3 ve genelde sıfır olarak duruyor normalmi ? yüklemem gereken bir yama falan varmıdır ?

benim sistemim değil ama görüntü aynı 4 çekirdekli işlemci 2 gözükmekte ?

Windows 7 ultimate işlemci sorunu ?

İşlemci : İntel Core i7 4790 \\ Anakart : Msi Z97 Pc Mate \\ Ekran Kartı : XFX AMD RX 5700 XT 8 Gb \\ Ram : Corsair Vengeance 16 Gb \\ Hdd : 2.5 TB Sata 3.0 \\ Ssd : Sandisk ssd plus 120gb+480gb \\ Monitör : Lenovo ThinkVision 22” \\ Ses Sistemi : Creative x-fi xtreme gamer sound card -- Creative T6160 5+1 \\

• derecelendirmede en alt özellikleri gösterir yani normal en az kullanabildiğidir o en yükseği göstermez en sondaki puanın orda bakarsan görürsün bu puan en alt derece ile belirlenir yazar yani normal

Orijinalden alıntı: tomyvercekti

derecelendirmede en alt özellikleri gösterir yani normal en az kullanabildiğidir o en yükseği göstermez en sondaki puanın orda bakarsan görürsün bu puan en alt derece ile belirlenir yazar yani normal

sanırım başka bir sıkıntı var, mesela bu konuda herkesin sistemine tek tek baktımhttp://forum.donanimhaber.com/m_29524803/mpage_13/tm.htm işlemci kaç çekirdekse o şekilde yansımış . Bazı netbook yada laptop kullanıcılarındada aynı durum var işlemci çekirdeklerinin yarısını yazmış sistem ilginç sanırım windows benim cihazı dizüstü sanıyor
    İşlemci : İntel Core i7 4790 \\ Anakart : Msi Z97 Pc Mate \\ Ekran Kartı : XFX AMD RX 5700 XT 8 Gb \\ Ram : Corsair Vengeance 16 Gb \\ Hdd : 2.5 TB Sata 3.0 \\ Ssd : Sandisk ssd plus 120gb+480gb \\ Monitör : Lenovo ThinkVision 22” \\ Ses Sistemi : Creative x-fi xtreme gamer sound card -- Creative T6160 5+1 \\

• benimde bilgisayarım 2 çekirdek 2 çekirdek gösteriyo sende öyle olması garip ama önemli değil olmuş olabilir takma kafaya
    Windows 8.1 Pro Wifi Sorunu
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.