Şimdi Ara

Windows 7 Ultimate 64 bit yardım..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben yeni bir sistem aldım işlemcim 64 bit bide 4 gb ram var 3 gb görmemesi için w7 ultimate 64 bit yüklemeyi düşünüyorum bi arkadaşım 32 bit yükle 64 bit te çok sorun yaşarsın bazı programları çalıştırmaz oyunları çalıştırmaz dedi.. siz nediyosunuz..sizce npm ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mAnyAkPC -- 26 Haziran 2011; 19:38:28 >

• 62 bit yoktur. 64 yada 32 bit vardır. Soruna gelecek olursak 64 bit yükle hem rami hakkıyla kullanırsın hemde daha performanslı olur. 64bit te sorun olmaz vista deseydin tamam sorun olur diyebilirdim. Windows 7 64 ultimate yüklemelisin .
  • quote:

Orijinalden alıntı: -ExTReMe-

62 bit yoktur. 64 yada 32 bit vardır. Soruna gelecek olursak 64 bit yükle hem rami hakkıyla kullanırsın hemde daha performanslı olur. 64bit te sorun olmaz vista deseydin tamam sorun olur diyebilirdim. Windows 7 64 ultimate yüklemelisin .
    Teşekkürler bu arada 62 bit olmadığını biliyomda yanlış yazmışım :) k.bakma
  • Hala bu hurafeler dolasıyor piyasada 64 bit kur butun programların calısır sorun olmaz.

SAYGILARLA
  • 64 bit kurmanda fayda var.Program ve oyunlarda 64 bitten dolayı sorun yaşayacağını zannetmiyorum.
  • Teşekkürler Arkadaşlar 64 bit kurucam..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.