Şimdi Ara

Windows 7 Ultimate 32 Bit mi 64 Bit mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
13.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Win 7 yükleyeceğim ben 32 bit kullanıyorum bu sürümlerdeki 32 bit 64 bit olayı tam olarak nedir bilmiyorum ama işlemciyle alakalı sanıyorum , bir arkadaşım 64 bit yükle dedi sorun olur mu?

• İşlemcin neyi destekliyorsa onu kullanmalısın.Eğer x64 ise 64 bit x86 ise 32 bit kuracaksın.Eğer ben tam olarak bilmiyorum dersen Everest Ultimate programını indirip ekran görüntüsünü bizimle paylaş.Sana kaç bit olduğunu söyleyelim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: --Kemalist--

İşlemcin neyi destekliyorsa onu kullanmalısın.Eğer x64 ise 64 bit x86 ise 32 bit kuracaksın.Eğer ben tam olarak bilmiyorum dersen Everest Ultimate programını indirip ekran görüntüsünü bizimle paylaş.Sana kaç bit olduğunu söyleyelim..

intel e6400 core to duo kullanıyorum :/
  • Şuan buradan göremiyorum.Everest Ultimate programını Buradan indirin ve bilgisayar - özet ve ekran görüntüsünü bize eklemeniz yeterli olacaktır.
  • buyrun..

• 64 mü 32 mi?
  • Sisteminiz x86 yani 32 biti destekliyor.32Bit Ultimate yüklerseniz sisteminiz tam çalışır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Sisteminiz x86 yani 32 biti destekliyor.32Bit Ultimate yüklerseniz sisteminiz tam çalışır.

arkdaşaın işlemcisi 64 bit desteği olan bir işlemci. Dolayısı ile win7 64 bit kurabilir. fakat rami 2 gb. eğer oyun oynuyorsa biraz sorun yaratabilir. ama oyun oynamıyorum derse sıkıntı olmaz
  • 64 biti destekliyor işlemcin. Windows 7 64 bit kurabilirsin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Death Time

quote:

Sisteminiz x86 yani 32 biti destekliyor.32Bit Ultimate yüklerseniz sisteminiz tam çalışır.

arkdaşaın işlemcisi 64 bit desteği olan bir işlemci. Dolayısı ile win7 64 bit kurabilir. fakat rami 2 gb. eğer oyun oynuyorsa biraz sorun yaratabilir. ama oyun oynamıyorum derse sıkıntı olmaz

öyleyse bi 2 gb daha ram alırız artık...

cevap yazan herkeze teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thend -- 18 Kasım 2009; 21:38:27 >

• ustadlar
    bir sorum olacak

win 7 de 64 bit destekliyen islemci kullanıyorum
    kurmak istedigim programlar 64 bit mi desteklemeli illada o programların 64 bit inimi bulmam gerekiyor
    yoksa xp 32 bitdeki sorunsuz kurdugum programlar win7 de sorun olmayacakmı ?

yardımlarınız icin simdiden tsk.ler
  • ustadlar
    bir sorum olacak

win 7 de 64 bit destekliyen islemci kullanıyorum
    kurmak istedigim programlar 64 bit mi desteklemeli illada o programların 64 bit inimi bulmam gerekiyor
    yoksa xp 32 bitdeki sorunsuz kurdugum programlar win7 de sorun olmayacakmı ?

yardımlarınız icin simdiden tsk.ler
  • çok acaip açıklamalar var core2(to )duo neden x86 neden, x64 için 2+2 ram kullanılmalı

thend sen 32 bit kullan boşwer 64 biti gerek yok

ozimo 64bit windows kurarsan 32 bit programları kullanabilirsin ama eğer kullancağın programın 64 biti varsa farketmesende performans farkı olur 64 bit kullanman daha iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6F17B5B5B -- 19 Kasım 2009; 15:49:14 >
  • cvp icin tskler soulcubee

yarın kurmaya baslimm ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: soulcubee

çok acaip açıklamalar var core2(to )duo neden x86 neden, x64 için 2+2 ram kullanılmalı

ozimo 64bit windows kurarsan 32 bit programları kullanabilirsin ama eğer kullancağın programın 64 biti varsa farketmesende performans farkı olur 64 bit kullanman daha iyi

4 gb ram kullanmalısın demedim. eğer güncel oyunları oynuyorsan 2 gb yetersiz olabilir dedim. iyi oku. ha 2 gb da yeter kullanıma göre o ayrı. anlamadan dinlemeden cevap yazmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Death Time -- 19 Kasım 2009; 19:43:14 >

• quote:

quote:

çok acaip açıklamalar var core2(to )duo neden x86 neden, x64 için 2+2 ram kullanılmalı

4 gb ram kullanmalısın demedim. eğer güncel oyunları oynuyorsan 2 gb yetersiz olabilir dedim. iyi oku. ha 2 gb da yeter kullanıma göre o ayrı. anlamadan dinlemeden cevap yazmayın

pardon komutamım hızlı okuma kursuyla ilgili video izliyordum hızlı okurken yanlış anlamışım :) kusura bamya :P komutanım diom nedeni rütben yarbay ya ondan :P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6F17B5B5B -- 20 Kasım 2009; 0:31:37 >

• quote:

quote:

quote:

pardon komutamım hızlı okuma kursuyla ilgili video izliyordum hızlı okurken yanlış anlamışım :) kusura bamya :P komutanım diom nedeni rütben yarbay ya ondan :P

ki burada yetersiz diyen arkadaşım haklı çünkü oyun oynuyorum geneldeki son oyunlar son ayarlarda felan performans için soruyorum tabiki öncelikle..

sulcubee;
    neden 32 bit dedin? donanıma bakarakmı söyledin yoksa sadece =)

• Merhaba arkadaşlar. Bu aralar yeni bir sistem topluyorum. İşlemci Phenom II x4 945 .. Buna 64 bit mi 32 bit mi kurmalıyım? Yardımcı olan olmayan herkese teşekkürler. :)
  • 2.5 gb ram var 8600gt ve pentium d 3ghz ile modern warfare 2 yi full detayda oynuyorum takılma yok ayrıca belirtim fazladan rame gerek yopk bence

donanıma bakarak değil 64bite gerek yok diye 64 bit doğru dürüst oyun yok olanlarda sonradan yapma herşeyin 32biti var tabiki 64bit daha performanslı (nedeni uzun hikaye) ama 64bit işletim sisteminde 64bit program kullanırsan daha performanslı yoksa 32bit programı ha 32 bitte ha 64bit işletim sisteminde kullanmışın fark yok
  • quote:

2.5 gb ram var 8600gt ve pentium d 3ghz ile modern warfare 2 yi full detayda oynuyorum takılma yok ayrıca belirtim fazladan rame gerek yopk bence

donanıma bakarak değil 64bite gerek yok diye 64 bit doğru dürüst oyun yok olanlarda sonradan yapma herşeyin 32biti var tabiki 64bit daha performanslı (nedeni uzun hikaye) ama 64bit işletim sisteminde 64bit program kullanırsan daha performanslı yoksa 32bit programı ha 32 bitte ha 64bit işletim sisteminde kullanmışın fark yok

hm.. çok sağol ya açıklama için ben 32 bit kurayım yine
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.