Şimdi Ara

Windows 7 Türkçe Yapma sorunu Acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Az önce Windows 7 kurdum ingilizce. Control Panel'den Change Display Language > Install/Uninstall Languages > Install Display Languages > Launch Windows Update seçtim, sonra güncellemeleri kontrol et gibi bir şey çıktı, tıkladım ve Checking for Updates'de kaldı öyle yeşil bar sağa sola gidip geliyor. Kontrolü bitiremedi daha. Acil yardım.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Windows 7 Türkçe Yapma Sorunu Acil Çözümü

Windows 7 işletim sistemini Türkçe yapmak isteyen kullanıcılar, bazen çeşitli sorunlarla karşılaşabilmektedir. Bu sorunların başında, Türkçe dil paketinin bulunmaması veya kurulum sırasında oluşan hatalar gelmektedir.

Windows 7 Türkçe yapma işlemi için öncelikle Microsoft'un resmi web sitesinden Türkçe dil paketini indirmeniz gerekmektedir. Dil paketini indirdikten sonra, kurulum sihirbazını çalıştırarak yükleme işlemini başlatabilirsiniz.

Kurulum sırasında hata mesajları alırsanız, aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

• Sisteminizin en son güncellemeleri yüklü olduğundan emin olun.
    • Antivirüs yazılımınızı geçici olarak devre dışı bırakın.
    • Yükleme işlemini yönetici olarak çalıştırın.
    • Sorun devam ediyorsa, Microsoft Destek ile iletişime geçin.

Windows 7 Türkçe yapma işlemi tamamlandıktan sonra, sisteminizi yeniden başlatmanız gerekmektedir. Yeniden başlattıktan sonra, işletim sistemi arayüzü ve menüleri Türkçe olacaktır.

Eğer Türkçe dil paketi yükleme işleminde hala sorun yaşıyorsanız, lütfen Microsoft Destek veya diğer güvenilir kaynaklarla iletişime geçerek yardım alın.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • profheight P kullanıcısına yanıt
    Gezginler den vistalizator programını bilgisayarına indir. Sonra işletim sistemine uygun dil paketini indir. Programı çalıştır. İndirdiğin dil paketini programa göster. Yaklaşık 20dk sonra restart isteyecek. Yeniden başlayınca türkçe olmuş olacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EfeYakupKarahanlı

Gezginler den vistalizator programını bilgisayarına indir. Sonra işletim sistemine uygun dil paketini indir. Programı çalıştır. İndirdiğin dil paketini programa göster. Yaklaşık 20dk sonra restart isteyecek. Yeniden başlayınca türkçe olmuş olacak.

Teşekkür ederim şimdi deneyeceğim.
  • Hocam ekşide böyle demişler:
    quote:

normalde sadece ultimate veya enterprise sürümlerinde olan dil değiştirme seçeneğini daha alt versiyonlara da uygular.bunun sonucu olarak işletim sisteminizin lisansını kayıtlı dili dışında farklı bir dille kullanmış olursunuz, sonucunda da nur topu gibi "korsan yazılım" uyarıları alırsınız.yani en nihayetinde korsan yazılım ve windows 7-vista home kullanmış olursunuz.bunun yerine ultimate versiyonunu kurun korsan korsan kullanın daha iyi.

Ne düşünüyorsunuz ?
  • Alternatif olarak İşletim sisteminizin microsoftun kendi sitesinden TR Dil paketini indirip.Window tuşu + R basın açılan pencereye "lpksetup.exe" yazın açılan penecedere dil yükleme seçeneği gelecektir.Ordan microsoftun sitesinden indirdiğini tr paketini gösterin 15 dk kurulumu yapar bittiğinde TR olmuş olur.
    valla ben hiiç öyle bişeye ratslamadım. Bugüne kadar hiçbir sorun çıkmadı..
  • darkmare12 kullanıcısına yanıt
    Türkçede indirme seçeneği yok :(http://windows.microsoft.com/tr-TR/windows/language-packs#lptabs=win7
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • http://www.fullturkceindir.com/windows-7-32-bit-ve-64-bit-turkce-dil-paketi-indir.html burdan isletim sisteminize gore indiriniz

Belirtilen klasörde dil paketi bulunmamaktadır diyor hocam ?
  • Isletim sisteminiz windows 7 x64 mu x32 mi

x32. ve x32 yazanı indirmiştim
  • Lpksetup.exe calistirdiktan sonra indirdiginiz dosyayida gosterdikten calismasi lazim ilk once klosoru gosterin oyle olmazsa direk exe dosyasini gosterin

Işletim sisteminin tam adını yazar mısın. Benim dil paketini indirdiğim siteyi bulabilirsem linkini vereyim sana.

Şuraya bi bak :
    https://wmaraci.com/forum/windows/windows-7-32bit-64bit-dil-paketleri-indir-30654.html

http://www.froggie.sk/7lp32rtm.html

• froggieden indirdim çift tıkladım olmadı, klasörü gösterdim olmadı, exeyi göstermiyor zaten, vistalizatorle yüklemeye çalıştım yükledim fakat varsayılan dil olarak seçemiyorum Türkçeyi program birşeyler daha indirtip onları kurduruyor onları da kurdum çalıştırdım onlar da olmadı.

"Windows 7 Ultimate 32 bit SP-1"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi profheight -- 1 Ekim 2015; 23:51:16 >
    Mesele dil paketinin uyup uymaması. Aynı şeyi bi arkadaşımda da gördüm. Tam 3 dil paketi indirdim. Üçü de olmadı. 4.sü uydu ancak. Şu an mobilden yazıyorum. Sabah eve gidince o siteyi bulursam atarım linkini.

Yani 4 değişik dil paketi, dördü de değişik boyutlarda. Ancak birini sistem kabul ediyor. Bunu da deneyerek bulabilirsin.

• Change Display Languages seçeneğinde bi bar çıktı içinde TR ve ING olan güncellemeyle falan gelmiş olabilir TR yi seçtim oldu, teşekkür ederim yardımlarınız için.
    Senin adına sevindim..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.