Şimdi Ara

WİNDOWS 7 TOSHİBA CAM SORUNU YARDIMM LÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
5.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar windows 7 yı yukledım laptopumda toshıba satelite a300 15m model kamera chicony usb 2.0 camera wındows 7 uyumlu drıwerları yukluorm ama olmuo acılmıo cam yardımcı olursanız sewınırımm yoksa kafayı yıcemm

• Bu adresten cihazının modelini tanıtıp en son cam driverini yükle düzelecektir.

http://eu.computers.toshiba-europe.com/innovation/download_drivers_bios.jsp
  • Yüklüyorum kuruyorum ama açılmıyo yine görmüyo kamerayı
  • cam driverini kurdunmu mouse ekranın sol yanına yanaştırdınmı yandan bir seçenek çıkar webcamla ilgili o çıkıyorsa webcam driveri yüklenmiştir msn araçlar seçeneginden ses ve görüntü kurulumu var ordan webcamı tanıt msn e başkada bir şey aklıma gelmiyor. Çalışması lazım
  • Yanlış draverı yüklüyor olabilirmisin?
  • Verdigim linke laptopunun altında kodu yazdıysan o model in driveri indireceksin
  • bilgisayara kuruyorum mouse ekranın sol tarafına goturunce pencerede cıkıyo web camera kısmına basınca cam acılır gıbı oluyo acılmıo bu yukledıgım resım cıkıyo ses ve goruntu kurulumunu yaparken sesı algılamıyo yanı gormuo yukledıgımı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merwe87 -- 5 Temmuz 2010; 15:43:34 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 7 ve bluetooth Sorunu
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Görmeden yapmak mümkün deil gibi
  • servise götürmekten başka çaren yok yada iyi bir blg cıya

Garanti devam ediyorsa servis ücret almadan destek verir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Easy Ice -- 6 Temmuz 2010; 21:06:58 >
  • k lite codec programı kur acılır :)

http://www.free-codecs.com/download/k_lite_codec_pack.htm
  • Bununla ilgili oldugunu sanmıyorum zaten gerekli codecler driverda mevcuttur
  • bunsuz acılmıyor acayip ama gercek
  • bir ara arkadasımın acer laptobunda aynı sorun başıma gelmişti malesefki tekrar format atmak zorunda kaldım. eğerki arkadaslarımızın dediklerini yaptıgında da açılmıyorsa toshibanın bi yedekleme programı vardır büyük ihtimalle onunla yedek alıp bastan kursan ii olur.
  • öyle olucak gıbı baska çare yok
  • Sorununuzu RD ile çözebilirim... Hafta içi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.