Şimdi Ara

Windows 7 Starter Yükseltme ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
4.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Orjinal W7 Starter kullanıcısıyım.Laptop yeni 1 aylık falan.Starter olduğu için birçok özellikten mahrumum Microsoft'un kendi yükselticisi var yoksa kendim mi indirsem?

Edit:Yükselttiğimde acaba verilerim silinecek mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abyss -- 19 Mart 2011; 0:44:14 >

• sistemin ne ki upgrade etmek istiyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Football Mania

sistemin ne ki upgrade etmek istiyorsun?

Pentium(R) Dual-Core CPU T4500 @ 2.30GHz x 2 (2.30Ghz)
    2 GB RAM
    Mobile Intel(R) 4 Series Express Chipset Family
  • Kendin yeniden yüklemen lazım..Windows Ultimate işini görür.Tabi yükleyince yedeklemezsen verilerini de kaybedersin.
  • Arkadaşlar bu sorunun cevabını almak için foruma bakıyordum, yazınızı gördüm. Çok uygun fiyatlı yeni laptoplar devamlı Win 7 starter ile satılıyor...Bu yükseltme yasal olarak nasıl yapılıyor ?.Yeni programı laf gelimi Win 7 home premium gidip satın alıp kendim yükledim.Yeni program fiyatı ödemiş oluyorum öylemi ?...Önceki program win 7 starter bedava değil...Onun bir fiyatı var ..basmak farkı daha az olur diye düşünüyorum...Microrosoft bu konuda ne düşünüyor ? Uygulama nasıl ? Bilenler lütfen yazınız..saygılarımla..
  • quote:

Orijinalden alıntı: taşkafa

Arkadaşlar bu sorunun cevabını almak için foruma bakıyordum, yazınızı gördüm. Çok uygun fiyatlı yeni laptoplar devamlı Win 7 starter ile satılıyor...Bu yükseltme yasal olarak nasıl yapılıyor ?.Yeni programı laf gelimi Win 7 home premium gidip satın alıp kendim yükledim.Yeni program fiyatı ödemiş oluyorum öylemi ?...Önceki program win 7 starter bedava değil...Onun bir fiyatı var ..basmak farkı daha az olur diye düşünüyorum...Microrosoft bu konuda ne düşünüyor ? Uygulama nasıl ? Bilenler lütfen yazınız..saygılarımla..

Benim olaydan haberim yok ama yükseltme olayı Vista'dan Windows 7'ye geçmek olabilir. Windows 7 çıktığında yükseltme lafı çıktı zaten. Sanırım benim düşündüğüm şey kastediliyor. Onun dışında netten laptopla birlikte yüklü gelen sistemin aynısını indirip laptopta falan key varsa onu girerseniz de Windows'u orijinal olarak kullanabilirsiniz sanırım. Laptop'um olmadığı için pek bilmiyorum.

• Sorduğum ve öğrenmek istediğim yeni lap top alırken içinde Win 7 Starter yüklü ise ben bunu devamlı WİN.7 starter olarak kullanmak zorundamıyım ? Parasını ödeyip lisnslı bir üst basamak programa çıkamazmıyım ? WİN 7 BASİC yada PREMİUM yapamazmıyım ? Bunu soruyorum...Yeni WİN 7 Premium satın alıp yüklemek çok pahalıya geliyor...UCUZ DEYİP SATIN ALDIĞIMIZ LAP TOP EMSALLERİNDEN DAHA PAHALIYA ÇIKIYOR..Program fiyatları . WİN 7 STARTER 87 Lira BASİC 155 Lira PREMİUM 202 Lira....Bunu soruyorum.. Saygılarımla..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 19 Mart 2011; 19:02:50 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • istedigin isletim sistemini kurar kullanirsin, oyle bi kisitlama yok..
  • quote:

Sorduğum ve öğrenmek istediğim yeni lap top alırken içinde Win 7 Starter yüklü ise ben bunu devamlı WİN.7 starter olarak kullanmak zorundamıyım ? Parasını ödeyip lisnslı bir üst basamak programa çıkamazmıyım ? WİN 7 BASİC yada PREMİUM yapamazmıyım ? Bunu soruyorum...Yeni WİN 7 Premium satın alıp yüklemek çok pahalıya geliyor...UCUZ DEYİP SATIN ALDIĞIMIZ LAP TOP EMSALLERİNDEN DAHA PAHALIYA ÇIKIYOR..Program fiyatları . WİN 7 STARTER 87 Lira BASİC 155 Lira PREMİUM 202 Lira....Bunu soruyorum.. Saygılarımla..

Hocam aslında bedavaya halletmenin de yolları var..Ama siz parayla alacaksanız kesinlikle ve kesinlikle Ultimate versiyonunu öneririm Win7'nin..Çünkü diğerleri kısıtlı oluyor.

• Windows 7 Yükseltme Danışmanı denilen bir program bilgisayarımda.
     Windows 7 Starter Yükseltme ?

Denetimi başlat dediğimde ise Steam ve Age Of Êmpires 3 programlarımı kaldırmamı istiyor.
    Sizce ne yapayım?
  • temiz kurulum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArdilesS

temiz kurulum..

Başka yolu yok mu
  • Arkadaşlar , Sizin cevaplarınız benim sorunun cevabı değil..Ben ne soruyorum ? 87 Liralık programı 202 liralık program yapmak istiyorum. 1 - ) .Bu yükseltme 110 liraya dürüstçe lisanslı bir şekilde yapılıyormu ?..Bunun yolu yordamı varmı ? Microsoft ne diyor ?...2 - ) Yükseltme yok ver 202 lirayı çek yeni programı..Makinada kurulu olan OEM WİN 7 Starter 87 liralık program havaya bulut.....Bu yazdıüğım iki şıktan hangisi gerçek uygulanıyor ?...Bana lütfen yazın...Diğer yolları sormuyorum. Lisanslı temiz program olacak..Yolu nedir ?..Saygılarımla..

• quote:

Arkadaşlar , Sizin cevaplarınız benim sorunun cevabı değil..Ben ne soruyorum ? 87 Liralık programı 202 liralık program yapmak istiyorum. 1 - ) .Bu yükseltme 110 liraya dürüstçe lisanslı bir şekilde yapılıyormu ?..Bunun yolu yordamı varmı ? Microsoft ne diyor ?...2 - ) Yükseltme yok ver 202 lirayı çek yeni programı..Makinada kurulu olan OEM WİN 7 Starter 87 liralık program havaya bulut.....Bu yazdıüğım iki şıktan hangisi gerçek uygulanıyor ?...Bana lütfen yazın...Diğer yolları sormuyorum. Lisanslı temiz program olacak..Yolu nedir ?..Saygılarımla..

Windows Vista zamanında kutu yükseltme paketi ile normal kutu lisansın fiyat farkı çok fazla değildi. Windows 7'de yükseltme paketi tr için çıkmadı. Aradaki fiyat farkına değmiyor çünkü. Dolayısıyla yeni lisans almalısın. Yeni lisans aldıktan sonra senin söyleminle starter bulut olacak. Temiz kurulum yapmana gerek yok. Sadece ürün anahtarını girerek otomatik olarak üst sürüm kullanabilirsin. (home premium,pro ya da ultimate)

Aşağıdaki linki kontrol et:
    http://technet.microsoft.com/en-us/library/dd772579(WS.10).aspx

• Cevabına çok teşekkür ediyorum. İşte bu cevap sorduğum sorunun cevabı. Bu duruma göre FİYATI 150 LİRA UCUZ DİYE WİN 7 STARTER YÜKLÜ BİLGİSAYAR SATIN ALMAK AKIL İŞİ DEĞİL...Bu program bana yetersiz biraz büyüteyim demek bir yada iki yada üç basanak üzerinde yeni program satın almak demek..WİN 7 BASİC, PREMİUM, ULTİMATE satın alınca ucuz sandığımız bilgisayar emsallerinin aynı fiyatına belki daha pahalıya geliyor.....Konuyu anladım...Teşekkür ediyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 21 Mart 2011; 18:54:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArdilesS

temiz kurulum..

Temiz kurulum?
  • quote:

Cevabına çok teşekkür ediyorum. İşte bu cevap sorduğum sorunun cevabı. Bu duruma göre FİYATI 150 LİRA UCUZ DİYE WİN 7 STARTER YÜKLÜ BİLGİSAYAR SATIN ALMAK AKIL İŞİ DEĞİL...Bu program bana yetersiz biraz büyüteyim demek bir yada iki yada üç basanak üzerinde yeni program satın almak demek..WİN 7 BASİC, PREMİUM, ULTİMATE satın alınca ucuz sandığımız bilgisayar emsallerinin aynı fiyatına belki daha pahalıya geliyor.....Konuyu anladım...Teşekkür ediyorum...

en güzeli işletim sistemini iade etmek ama biraz meşakkatli bir iş.

• Çözümü DOS yüklü ucuz bilgisayar alıp istediğimiz programı teknomarketlerden satın alıp tertemiz yüklemek...En az 150 en çok 350 lira yaklaşık maliyeti olacak....O fiyatı üzerine koyunca 900 liralık ucuz aldığımız makina 1250 lira olacak...Konu tarafımdan anlaşıldı.. UCUZ ETİN YAHNİSİ OLMUYOR....Bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum..Saygılarımla.
  • quote:

Çözümü DOS yüklü ucuz bilgisayar alıp istediğimiz programı teknomarketlerden satın alıp tertemiz yüklemek...En az 150 en çok 350 lira yaklaşık maliyeti olacak....O fiyatı üzerine koyunca 900 liralık ucuz aldığımız makina 1250 lira olacak...Konu tarafımdan anlaşıldı.. UCUZ ETİN YAHNİSİ OLMUYOR....Bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum..Saygılarımla.

Bu zamanda var mıdır DOS yüklü bilgisayarlar. :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doppelgangbanger

quote:

Çözümü DOS yüklü ucuz bilgisayar alıp istediğimiz programı teknomarketlerden satın alıp tertemiz yüklemek...En az 150 en çok 350 lira yaklaşık maliyeti olacak....O fiyatı üzerine koyunca 900 liralık ucuz aldığımız makina 1250 lira olacak...Konu tarafımdan anlaşıldı.. UCUZ ETİN YAHNİSİ OLMUYOR....Bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum..Saygılarımla.

Bu zamanda var mıdır DOS yüklü bilgisayarlar. :D

freedos ve linux dağıtımlarıyla gelen aletler var hala

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.