Şimdi Ara

windows 7 starter hakkında yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar orginal windows 7 starter almayı düşünüyorum ama ultimate ile yaptığım herşeyi starter ile yapabilirmiyim
    oynadığım oyunları oynayabilirmiyim ( pes fifa medal of honor moderwarfare 2 gibi yeni çıkan oyunları ) ayrıca cep telefonum için kullandığım pc suite gibi programlar çalışırmı ultimate ile aralarında çok fiyat farkı var kafama takıldı ????

teşekkürler

• windows 7 starter i nereden almayı düşünüyorsun, bildiğim kadarıyla sadece bilgisayar fabrikalarına satışı yapılıyor. benim laptopumda windows 7 starter yüklü orijinalinde. ben home basic,premium yada ultimate e geçmeyi düşünüyorum. dışarı satışı varsa bile, aman ha!.. birde para verip windows 7 starter falan alayım deme.en azından basic al.
    "Aero efektlerinden banane, hem ben masaüstü arkaplan resmimi değiştirmesemde olur. Windows 7 güzelliklerini tam anlamıyla kullanmak istemiyorum. ben bir sabır abidesiyim" diyorsan kesinlikle almalısın ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TeyesCC3 -- 14 Ekim 2010; 16:49:56 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 7 Sıfırlama [YARDIM]
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.