Şimdi Ara

Windows 7 SSD SORUNSALI???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkeze iyi akşamlar arkadaşlar son zamanlarda kafama takılan sonradan farkettiğim bir olayı sizle paylaşacağım başına gelmiş ve bu problemi gidermiş arkadaşlar varsa bana yardımcı olabilirlerse çok makbule geçer fazla uzatmadan soruna geçiyim sorun windows 7 ultimate 64bit kurulu bilgisayarımdaki 120gb ssd deki devamlı yer daralması yani diğer bir değişle diskteki kendi kendine oluşan kapasite düşümü bütün güncellemeler kapalı (bunu ilk windows kurduğumda kapattım malum disk kapasitesi düşük olduğundan ilk windows kurduğumda işletim sisteminiden sonra bana 90gb boş yer vardı hadi programları driverlar office vb yan uygulamalardan sonra bana kalan 70gb yerdi oyun ve benzeri tüm uygulamaları oyunun yan update vs yan uygulamalarını bile ikinci bir disk olan 2tblık mekanik diskte kullanıyorum aylar sonra disk kontrolune girdiğimde bana kalan boş alan 18.7gb alan işin komik yanı manuel sürücüye girdiğimde yada genel disk yönetiminden baktığımda diskteki toplam kullanılan alan 32.5 gb geri kalan işgal edilen alan gösterilmor yani temizinden bana kalan alan hadi atıyorum 60gb alan yok olmuş gitmiş durumda bu durum beni oldukça rahatsız ediyor kısacası arkadaşlar hepinizden değerli yorumlarınızı veya tavsiyelerinizi bekliyorum herkeze iyi akşamlar tekrardan..

     Windows 7 SSD SORUNSALI???



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onurca -- 8 Nisan 2015; 19:29:36 >







  • Sorun ssd ye ait değil klasik olarak benim internete bile bağlı olmayan bilgisayarımda da oluyor.Her seferinde windows açılış ve kapanışlarda log vb. gibi dosyalar üreterek çok büyük olmasa da kapasiteden yiyor.Ancak sizdeki rakam çok büyük. Malware kontrolü yapmanızı öneririrm. Bununla beraber windows aramasını kullanarak detaylı aramada windosu açtığınız gündeki dosyaları listeletin. Muhtemelen bunlar içinde çok büyük boyutlu dosyalar bulacaksınız olayın faili bunlardır.Web browserlarında gezindiğiniz her sitenin kaydını tuttuğunu (en küçük gif dosyadan cerezlere kadar) hatırlatayım...
  • daha önce böyle birşeyle karşılaşmamıştım arama yaptırdım büyük kapasitedeki bir veriye ulaşamadım bulduklarım zaten farkında olduğum sistem dosyaları uygulamalar vs hepsinin toplamıda zaten 35gb geçmiyor başka ne önerirsiniz malvare kontrolünü nasıl yaparım işe yarar mı ?
  • up?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.