Şimdi Ara

Windows 7 sp1 güncelleme sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
4.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iyi günler. Bilgisayarım windows 7 ultimate işletim sistemine sahip, fakat sp1 update güncelleme listesinde gözükmüyor. Yüklenenlerde de gözükmüyor. Nedeni ne olabilir?

• Manuel indirip kurmayı dene istersen.Hatta bence sonradan yükleme yerine sp1 bir windows 7 ile yenidne format atmanı öneririm.
  • Elimde sp1 li windows var, ama harddiskim oldukça dolu ve sadece c: bölümü var. O yüzden format atmıyorum. Öncesinde bir problemden ötürü bölememiştim. Belli başlı problemler var sistemimde onları gidermeye çalışıyorum. İki senedir format atmadığım için hep bakım ve temizlikle işi götürüyordum. Fakat artık belli başlı sistem özelliklerinde problem yaşıyorum. Mesela ağ bağlantılarında falan sorun giderme çalışmıyor vs. Bu arada sistem onarma da anlamadığım bir nedenden ötürü çalışmıyor. Yukarı tükürsen bıyık, aşağı tükürsen sakal olayı yani. Ben de sp1 kendine getirir diye düşünmüştüm.
  • Office menüsü altında gözükmez ki sp1 windows altında gözüküyor o güncellemeleri denetle deyin tarar sonra güncelleme gözükür. Eğer gözükmezse windows un sitesinden indirin
  • Selam
    Güncellemelerde Win7 SP1 gözükmez kardeş!
    Bunun için Bilgisayar özelliklerine girerek üst kısımda kurulu sistem ne ise, altında da Service Pack 1 yazar.
    Veya Başlat üstündeki arama motoruna winver yazın çıkan simgeye tıklayarak kurulu olan sistem özelliklerini öğrenin.
    Kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bay_KG

Selam
    Bunun için Bilgisayar özelliklerine girerek üst kısımda kurulu sistem ne ise, altında da Service Pack 1 yazar.
    Veya Başlat üstündeki arama motoruna winver yazın çıkan simgeye tıklayarak kurulu olan sistem özelliklerini öğrenin.
    Kolay gelsin.

Nasıl gözükmez arkadaş bilip bilmeden millete yanlış cümleler kurma.Görünür tabikide hatta bu şekilde kaç kişi tanıyorum sp'siz 7'den sp1'e geçen.

Dostum bence sen bir şekilde temizliğini yedeklemeni yapıp temiz bir sp1 sistem kurmalısın.Çünkü bahsettiğin süre uzun ve sistem kendini kaldıramaz hale gelmiştir.Misal ben 3-4 ayda bir format atıyorum çünkü çok yoğun kullanıyorum katılımsız program hazırlamalar,modifiye işletim sistemleri hazırlamalar falan derken üstünede online battlefield oynayınca cozutuyor makina.Dediğim gibi bir temizlik yapmanı öneririm akabindede temiz bir sp1 keyfi

• quote:

Orijinalden alıntı: Lejon

quote:

Selam
    Kolay gelsin.

Nasıl gözükmez arkadaş bilip bilmeden millete yanlış cümleler kurma.Görünür tabikide hatta bu şekilde kaç kişi tanıyorum sp'siz 7'den sp1'e geçen.

Dostum bence sen bir şekilde temizliğini yedeklemeni yapıp temiz bir sp1 sistem kurmalısın.Çünkü bahsettiğin süre uzun ve sistem kendini kaldıramaz hale gelmiştir.Misal ben 3-4 ayda bir format atıyorum çünkü çok yoğun kullanıyorum katılımsız program hazırlamalar,modifiye işletim sistemleri hazırlamalar falan derken üstünede online battlefield oynayınca cozutuyor makina.Dediğim gibi bir temizlik yapmanı öneririm akabindede temiz bir sp1 keyfi

Selam
    Mademki bu kadar çok iyi biliyorsunuz, bana sistem güncellemelerinde kurulu bir Win7 SP1'i gösteren SS(resim) ekleyebilir misiniz?

Bu Windows6.1-KB976932-X64 veya bunun Windows6.1-KB976932-X86 güncellemesi gözükür!

Siztemde Office kurulu ise, bunun SP1 olup olmadığı gözükür. Zannedersem siz Office ile Wi7'yi karıştırıyorsunuz!

Bende entegre işlemi yapıyor ve yaptığım tüm Windows işletim sistemlerini binlerce kişi kullanıyor!
    Resmi aynen size iade ediyor ve iyi bakın kullandığınız sisteme diyorum. Veya bilmeden bir şey yazmayın!
    Kolay gelsin..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows 10 windows update sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Selam
    Kolay gelsin.

Selam
    Mademki bu kadar çok iyi biliyorsunuz, bana sistem güncellemelerinde kurulu bir Win7 SP1'i gösteren SS(resim) ekleyebilir misiniz?

Bu Windows6.1-KB976932-X64 veya bunun Windows6.1-KB976932-X86 güncellemesi gözükür!

Siztemde Office kurulu ise, bunun SP1 olup olmadığı gözükür. Zannedersem siz Office ile Wi7'yi karıştırıyorsunuz!

Bende entegre işlemi yapıyor ve yaptığım tüm Windows işletim sistemlerini binlerce kişi kullanıyor!
    Resmi aynen size iade ediyor ve iyi bakın kullandığınız sisteme diyorum. Veya bilmeden bir şey yazmayın!
    Kolay gelsin..

Sanırım siz zaten Office ile Windows'u zaten karıştırmışsınız.Arkadaş sorusunda Normal Wİndows kullandığını ve SP1 güncellemesinin çıkmadığını söylüyor.Office değil !

Dikkatinizi çekerim arkadaş ilk iletimin cevabı olarakda elinde sp1li sistem olduğunu fakat sisteminin dolu olduğundan dolayı format atamayacağını söylüyor.Office'den zerre bahsetmiyor.Lütfen soruları dikkatli okuyalım.İlaveten size birşeyler ispat etmek zorundada değilim....

• Buyrun size ss ayrıca office ile windows 7 sp1 in ne alakası var onu anlamadım ?
    Office sp ayrı olur windows 7 sp ayrı olur

• quote:

Orijinalden alıntı: zaferbabal

Arkadaşlar iyi günler. Bilgisayarım windows 7 ultimate işletim sistemine sahip, fakat sp1 update güncelleme listesinde gözükmüyor. Yüklenenlerde de gözükmüyor. Nedeni ne olabilir?

bendede sorun vardı arkadaşlarımdan edindiğim bilgiler sayesinde geçti sağolun
    _________________________________________________________________________________

Arkadaşım eğer sorun sende geçmediyse lütfen Bilgisayar Teknik Yardım dükkanlarına git
    ___
    pardon dük_k_a_n

• quote:

Sanırım siz zaten Office ile Windows'u zaten karıştırmışsınız.Arkadaş sorusunda Normal Wİndows kullandığını ve SP1 güncellemesinin çıkmadığını söylüyor.Office değil !

Dikkatinizi çekerim arkadaş ilk iletimin cevabı olarakda elinde sp1li sistem olduğunu fakat sisteminin dolu olduğundan dolayı format atamayacağını söylüyor.Office'den zerre bahsetmiyor.Lütfen soruları dikkatli okuyalım.İlaveten size birşeyler ispat etmek zorundada değilim....

Ortalık biraz karışmış. Sorunlarımızı konuşarak çözebiliriz bence, sakin kalalım;)
    Arkadaşlar yardım etmeye çalışan arkadaşlara teşekkür ederim. Fakat formatsız halletmeye çalışıyorum durumu. Son seçenek yedekleme, çünkü 320gb lık harddiskim var. Bayağı uğraştıracaktır. Yeni fikirlere açığım.

Not: Bilgisayar konusunda teknik bilgim iyi sayılır, dolayısıyla teknik yorumlara da açığım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zafer_b -- 18 Ekim 2011; 17:56:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ezimuse

Buyrun size ss ayrıca office ile windows 7 sp1 in ne alakası var onu anlamadım ?

şükür beni anlayan biri

• quote:

Orijinalden alıntı: ezimuse

Buyrun size ss ayrıca office ile windows 7 sp1 in ne alakası var onu anlamadım ?

Selam
    Pekiyi aşağıdaki resimde neden gözükmüyor sizce?
    Şöyle demem lâzım geliyor sanırım. Sonradan normal Win7 üzerine SP1 kurulursa, updatelerde gözükür. Ancak Microsoft'un yayınladığı Win7 SP1 güncellemelerinde gözükmez!

Çakma Win7 kullanmadığım için böyle bir olayın olmadığını biliyordum.. Çakmalardan sakınınız lütfen!

Resimdeki Windows 7 SP1 x64 Orijinal Microsoft MSDN sürümüdür.
    Kolay gelsin..

• Güzel kardeşim burada birşeylerin havasını atma gereği neden duyuyorsunuz? İsterseniz isze ultimate sürümümü microsoftun sitesinde doğrular gösterebilirim
    Sonradan yüklenen sp leri apple mı yayınlıyor microsoftun sitesinden indiriyor herkes yada update center ile yükler sp1 entegreli dağıtımlarda belki çıkmıyordur ama bilgisayar özelliklerinde çıkmıyor mu ? bir bakınız bakalım. orada yok diye yüklü değil mi dicez konuyu daha fazla saptırmayalım amacından
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.