Şimdi Ara

windows 7 siyah ekran ve ekran karti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba online oyun oynarken bilgisayarda donmalar oluyordu sonra acilista siyah ekran vermeye basladi format attim fakat sorun ayni sekilde devam ediyor guvenli modda acmak istedigim zamanda kurulumun devam etmesi icin normal baslangiicta baslatin gibi birsey yaziyor bilgisayarim hp g62 hp musteri hizmetleri sorunun ekran kartin kaynaklandigini soyledi emin olmamakla birlikte tabiki bugunde soyle birsey farkettim starting windows yazisindan sonra ekran once siyahlasiyor sonra farkedilmesi cok zor bir sekilde sol yukaridan assagiya koyu yesil bir renge donuyor ama gercekten farkedilmesi zor simdi sorun sizcede ekran kartindami yoksa yazilimsal birseymi gercekten zor durumdayim ne yapacagimi sasirdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kimsenin bir fikri yok sanirim belki ufak bir problemdir diye bir fikir almak istedim ozaman yarin bir bilgisayar almam gerekecek galiba

• Bu tür sorular sorarken, ekran kartınızın markası modeli, temel donanım ozelliklerinizi verirseniz daha hızlı cevap alabilirsiniz.

Ekran kartınızın sürücülerini güncellemeyi denediniz mi?
  • eğer yazdiklarimi okuduysanniz bilgisayrin zaten acilmadigini gorursunuz acilamayan bir bilgisayari nasil guncelleyebilirsiniz nokia e63 marka model bir telefondan yaziyorum buraya baya zorlaniyorum yani uzun uzuna yazamam ozelliklerini bilgisayarin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.