Bildirim
Windows 7 sağ alt köşedeki simgeyi nasıl yok ederim
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
kalıcı olarak silmen için programları silmen gerekir, ama oradan yok edebilirsin.
görev çubuğuna sağ tıkla, özelliklere gel. oradan görev çubuğu kısmında tam ortalarda bildirim alanı var. oraya gel özelleştir de. görmek istemediklerini " simge ve bildirimleri gizle" olarak değiştir. oradan gitsinler.
normalde regeditten de bir yolu vardı kaldırmak için ama ben hatırlamıyorum, hatırlayan bir arkadaş yardımcı olabilir.
bu arada 1 nolu gösterdiğin alanda değil 2 de kalmasını istersen simgeyi tut iki numaralı alana sürükle.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hysteria_ -- 26 Eylül 2013; 13:09:49 > -
PS tray diye bir program buldum işimi gördü teşekkürler silmeden gizliyor pencerelerde aynı şekilde
-
quote:
Orijinalden alıntı: *GameOver*
PS tray diye bir program buldum işimi gördü teşekkürlersilmeden gizliyor pencerelerde aynı şekilde
programa gerek yok ki buradan zaten silebilirsin Denetim Masası\Tüm Denetim Masası Öğeleri\Bildirim Alanı Simgeleri\Sistem Simgeleri -
başlığı tam okumadınız sanırım ben resimde 1. alana geçmeyecek şekilde silmek istiyorum sizin dediğiniz yoldan yapılırsa gizleme bölümüne geçer
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 26 Eylül 2013; 15:15:09 > -
yok benim dediğimde hicbirbolume geçmez ayarlar mevcut dediğim gibi yaparsan ne simge tepsisinde gorunur ne sag altta gorunur...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X