Şimdi Ara

Windows 7 sağ alt köşedeki simgeyi nasıl yok ederim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar buradaki simgelerin bazılarını kalıcı olarak silmek istiyorum uygulama çalışsın ama simge göstermesin ve 1 nolu gösterdiğim alana geçmesin bunu nasıl sağlayabilirim

Windows 7 sağ alt köşedeki simgeyi nasıl yok ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 26 Eylül 2013; 12:31:20 >

• kalıcı olarak silmen için programları silmen gerekir, ama oradan yok edebilirsin.

görev çubuğuna sağ tıkla, özelliklere gel. oradan görev çubuğu kısmında tam ortalarda bildirim alanı var. oraya gel özelleştir de. görmek istemediklerini " simge ve bildirimleri gizle" olarak değiştir. oradan gitsinler.

normalde regeditten de bir yolu vardı kaldırmak için ama ben hatırlamıyorum, hatırlayan bir arkadaş yardımcı olabilir.

bu arada 1 nolu gösterdiğin alanda değil 2 de kalmasını istersen simgeyi tut iki numaralı alana sürükle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hysteria_ -- 26 Eylül 2013; 13:09:49 >
  • hysteria_ kullanıcısına yanıt
    PS tray diye bir program buldum işimi gördü teşekkürler silmeden gizliyor pencerelerde aynı şekilde
  • quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

PS tray diye bir program buldum işimi gördü teşekkürler silmeden gizliyor pencerelerde aynı şekilde

programa gerek yok ki buradan zaten silebilirsin Denetim Masası\Tüm Denetim Masası Öğeleri\Bildirim Alanı Simgeleri\Sistem Simgeleri
  • sufumoto S kullanıcısına yanıt
    başlığı tam okumadınız sanırım ben resimde 1. alana geçmeyecek şekilde silmek istiyorum sizin dediğiniz yoldan yapılırsa gizleme bölümüne geçer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 26 Eylül 2013; 15:15:09 >
  • yok benim dediğimde hicbirbolume geçmez ayarlar mevcut dediğim gibi yaparsan ne simge tepsisinde gorunur ne sag altta gorunur...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.