Bildirim
Windows 7 renk düzeni home basic olarak değiştirildi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
Merhaba oyuna girerken renk düzeni değişebiliyor bu herhangi bir sorun teşkil etmez. Herkes'de oluyor bu
Sadece Teması değişiyor Bazı Windows 7 sürümlerinde veya oyunlarda olabilir normal bir durumdur.
Bende'de oluyor şu an._____________________________ " - Vatana ihanetin nedeni olmaz, er ya da geç bedeli olur. " -
Önceden olmuyordu 100 civarı fps ile oynuyordum oyunu şimdi ne olduysa artık 20-30 fps civarında oynuyorum neyse artık yeni bir bilgisayar alıcaz cevapladığın için teşekkür ederim hocam
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: God Maestro
Önceden olmuyordu 100 civarı fps ile oynuyordum oyunu şimdi ne olduysa artık 20-30 fps civarında oynuyorum neyse artık yeni bir bilgisayar alıcaz cevapladığın için teşekkür ederim hocam
TOPLAMA BİLGİSAYAR al mutlaka ve işletim sistemi olarak Windows 8.1 veya Windows 10 tercih et Windows 10 şu an tam rayına oturmadı gerçi biraz bekleyip'de yüklüyebilirsin. Windows 7 zaten güncelleme almıyor Asıl performansı
Windows 10 2016 da vericek 2 büyük güncelleme gelicek ondan sonra belli olucak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celest -- 21 Ekim 2015; 23:57:59 >_____________________________ " - Vatana ihanetin nedeni olmaz, er ya da geç bedeli olur. " -
FPS ölçümünü bir de; Bilgisayarım özelliklerinden Performans bölümünden En İyi Performans İçin Ayarla seçeneğini seçip sistemi baştan başlattıktan sonra tekrar yapar mısınız? _____________________________ 
Yardım talepleriniz için, lütfen özel mesaj atmayın. -
Fps'de herhangi bir değişiklik olmadı gene 20-30 arasında gidip geliyor _____________________________ -
önceden 100 şimdi 20 fps alıyorsan ekran kartının driverı çalışmıyor olabilir. driver çalışmadığı için ekran kartı düşük performansla çalışıyor. Düşük perfermans yüzünden de windows performansı biraz olsun arttırmak için oyunda windowsun aero özelliğini kapatıyor olabilir. Her neyse tavsiyem ekran kartının driverını tamamen kaldırıp, en son sürümü yeniden kurman. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Fire.Sword
önceden 100 şimdi 20 fps alıyorsan ekran kartının driverı çalışmıyor olabilir. driver çalışmadığı için ekran kartı düşük performansla çalışıyor. Düşük perfermans yüzünden de windows performansı biraz olsun arttırmak için oyunda windowsun aero özelliğini kapatıyor olabilir. Her neyse tavsiyem ekran kartının driverını tamamen kaldırıp, en son sürümü yeniden kurman.
Hocam onu daha önceden yapmıştım League of legends ' da şampiyon seçiminden sonra ''bilinmeyen bir directx hatasından ötürü league of legends başlatılamıyor'' hatası alıyordum sonrasında pc deki bütün driverları kaldırdım kökünden sildim sonra yeniden yükledim ama hala o hatayı ara sıra vermeye devam ediyor pc yi yeniden başlatınca düzeliyor ve hala 20-30 civarı fps alıyorum oyun içinden ayarları en yükseğe veya en düşüğe alsamda bir şey farketmiyor fps bahsettiğim değerlerde Ekran kartım : Amd radeon hd 7400m , İntel graphics 3000_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler