EN GZUEL XP 64 OYUN OLSUN kullanıs olsun hakimyet olsun cok daha sade ve guzel
Direkt link yokmu ustalar.
Şu an Windows Xp kullaniyorum eger 2014 kapattı oysa ozaman mac os X leopard yüklenecek baska bisey yok
teması güzelmiş ben beyendim umarım gereksiz bi ton uygulama yoktur
quote:
Orjinalden alıntı: {PeGaSuS}
RC sürümlerinin piyasaya çıkacak olan son sürümlerden bir farkı olmuyor pek..Bunu daha önce vista sp1 rc'de falan da yaşamıştık..
Ben 64bit'i indiriyorum ve vistaya elveda diyorum bugun kısmetse (: İnşallah xfi ses kartı ve skystar uydu kartı sürücülerınde sorun yaşamayız..
Merak etme her iki kartın sürücüleride sorunsuz çalışmakta
verilen linklerden indirme yöneticiniz varsa onlarla indirin indirmek için kendi yüklediği java tabanlı indirme yöneticisi sadece bir kaynaktan indirme yapıyor 512kbit ile IDM kullanarak 5 kaynaktan 55kb/s ile çekebiliyorum, oysa ki kendi indirme yöneticisinde en fazla 20 küsür hızla iniyor
bende yayınlanan ilk beta sürümü (7000) vardı, şu ana kadar onu kullandım çok memnun kaldım hiç diğer versiyonları falan da yüklemedim, eğer bu daha güzelse bir daha ne ne vistanın ne de xpnin yüzüne bakarım
Cesaretimi toplayıp indirmek istiyorum .
Bu arada değinmeden geçemeyeceğim ; bu vistaya mok atma sevdası nedir anlamadım ? Moda olmuş sanki ; sırf bu yorumlar yüzünden vista kullanmıyordum 2 ay öncesine kadar ve gördüm ki " bir musibet bin nasihatten iyidir " . Vistaya mok atanların vistayı denemelerini tavsiye ederim ( mok atanların çoğunun vistayı hiç kullanmadığını düşünüyorum )
görünen luzum üzerine geliştirildiğinden umarım faydalıolur
quote:
Orjinalden alıntı: Tulû
Bu arada değinmeden geçemeyeceğim ; bu vistaya mok atma sevdası nedir anlamadım ? Moda olmuş sanki ; sırf bu yorumlar yüzünden vista kullanmıyordum 2 ay öncesine kadar ve gördüm ki " bir musibet bin nasihatten iyidir " . Vistaya mok atanların vistayı denemelerini tavsiye ederim ( mok atanların çoğunun vistayı hiç kullanmadığını düşünüyorum )
masaüstü bilgisayarda 32bit xp, dizüstü bilgisayarımda 32bit vista ve 64bit win7 kurulu en çok kullandığım işletim sistemi win7 beta, düşünün artık vista ne derece kötü kalıyor win7nin yanında
ilk gunden berı sevmedım su vıstayı 7 kurcam bende drıverlar vıstayla uyumlu olanalrla aynı dimi
quote:
Orjinalden alıntı: achfighter
quote:
masaüstü bilgisayarda 32bit xp, dizüstü bilgisayarımda 32bit vista ve 64bit win7 kurulu en çok kullandığım işletim sistemi win7 beta, düşünün artık vista ne derece kötü kalıyor win7nin yanında
Win7 ile mukayese etmedim ben ; XP ile kıyasladım . Ben de 64bit Vista kullanıyorum ve XP 'ye göre çok ama çok seri.
Win7'yi deneme fırsatı bulunca tekrar konuşuruz bu konuyu .
haber güzel teşekkürler
Win7 7100 Türkçe kullanıyorum.6 yıl yanılmıyorsam xp kullandım.win7 kat kat daha güzel xp den gerek performans gerek görsellik açısından.
OH Şİmdi herkes yüklenecek ben indiremicem haa yüklenmeyin sonra indirin boşverin cok kötü ya
quote:
Orjinalden alıntı: achfighter
quote:
Laptop da Vista kullanman saçmalık zaten.
Beyler bişi sorcam yukarda verilen tr yamayı nasıl yamalicaz bi fikri olan varmı ben bilmiyorum kaç zamandır bekliyordum Windows 7 yi sonunda hemen indirmeye başladım lisanslı zaten en hoş olanıda bu zaten arkadaşlar ddediğim gibi tr yamayı nasıl halledecez bilen varsa söylesin
1GB bellek ve 16GB sabit disk alanı işi herkesin canını sıkacaktır eminim...
benim sorun şu. vista 32 bit in üzerine win7 32bit kuran birleri varsa , bilgisayardaki bütün programlar vs siliniyormu bilgi verebilirmisiniz. bi yerde vista kullanıcılarının back up almasına gerek yok yazıyordu o yüzden soruyorum. saygılar