Arkadaşlar Windows 7 Professional SP1 x86 EN yükledim Türkçe dil paketi yüklemek istiyorum. Nasıl yapabilirim? -Windows Update ile olmuyor o seçenek sadece Ulimate ve Enterprise sürümleri için geçerli. -Vistalizator SP1'de çalışmıyor. Lütfen yardım. Şimdiden teşekkürler.
Aynı sorunu ben de yaşıyorum. Yardım edebilicek yok mu?
korsan mı orijinal mi?
Orjinal. Msdn'den indirdim.
o zaman yardım edeyim hadi yüklenebilir dil paketi dosyasını indir, bir cab dosyası çıkarıyor yüklemek için sonra bu sürümünüzle uygun değil diyor, cab i çıkardığı zaman direk kopyala bir yere yoksa installer kendisi extract ettiği için siliyor işlemi geri aldığı zaman, sonraaa
komut istemini açacaksın, o cab dosyasını erişmesi kolay bir yere yapıştır adını da lp yap kasma sonra dosya yolu ismi falan için, mesela d ye attığını farzet
dism /online /add-package /packagepath:D:\lp.cab bunu yazacaksın
kendisi yüklemeye başlar, sonra bitince kayıt defterine gir
HKLM\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\MUI\UILanguage\en-US veya en-EN varsa sil, kapat
tekrar komut istemine sırayla aynen bunları yaz
bcdedit /set locale tr-tr
bcdboot %WinDir% /l tr-tr
bitince yeniden başlat, türkçe açılır
Çok teşekkür ederim.
quote:
Orijinalden alıntı: Bahaeddin91
Orjinal. Msdn'den indirdim.
MSDN'de Türkçesi de var. Türkçesini indirsen daha iyi olur.
MSDN'de Türkçesi de var. Türkçesini indirsen daha iyi olur.
Hocam bizim öğrenci paketinde Türkçe'sini indiremiyoruz :/
quote:
Orijinalden alıntı: Dracos
o zaman yardım edeyim hadi yüklenebilir dil paketi dosyasını indir, bir cab dosyası çıkarıyor yüklemek için sonra bu sürümünüzle uygun değil diyor, cab i çıkardığı zaman direk kopyala bir yere yoksa installer kendisi extract ettiği için siliyor işlemi geri aldığı zaman, sonraaa
komut istemini açacaksın, o cab dosyasını erişmesi kolay bir yere yapıştır adını da lp yap kasma sonra dosya yolu ismi falan için, mesela d ye attığını farzet
HKLM\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\MUI\UILanguage\en-US veya en-EN varsa sil, kapat
Yaptım oldu. Teşekkür ederim (:
google de aratarak microsoft wın7 multilanguage dosyasını indirerek kurmanız yeterli olacaktır.
quote:
Orijinalden alıntı: Dracos
güzel anlatım kardeşim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme