Şimdi Ara

Windows 7 Photoshop CS4 sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Windows 7 ye Photoshop CS4 kurumayı denedim, ilk deneme de bir aşamaya kadar geldi sonra CD sürücüsüne Photoshop CS4 cdsini yerleştirmemi istedi kurulumu HDD den yaptığım için. CD ye yazdım dosyaları Setup'u çalıştırdım "Preparing to install" kısmında takılıyor ve ilerlemiyor, sorun ne olabilir

• Bende 5gblık mega maket vardı, win7'de sorunsuz yüklenmişti, ikinci bir bilgisayara yüklerken kazara yüklemeyi iptal ettim, o bilgisayara ne kadar uğraştımsa da yükleyemedim... kayıt defteri girdilerini tamamen temizlemek bile işe yaramıyor.
  • Hadi ya.. Az önce Dreamweaver CS4 kurdum, aynı arayüz ile kurulumda problem çıkmadı. Photoshop'u da kurabilseydim...
  • portable kullan
  • DVD yazdır öyle kullan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tan -- 29 Kasım 2009; 20:31:35 >
  • DVD ile de aynı problem sözkonusu..
  • Arkadaşlar Preparing to install kısmını geçtim, şimdi de "Please insert Photoshop CS 4 into drive G:\ to continue installion." uyarısını alıyorum. G sürücüsüne CD takılı fakat görmüyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: caqlayan

portable kullan

Son çare olarak portable versiyonunu buldum. Çok teşekkür ederim..
  • Az önce webde sonucunu araştırdım ve bir ipucu bularak deneyeyim dedim. Elinizdeki disk kalıbını winrar veya daemon tools ile mount edilmiş veriyi BD-ROM'dan kopyalayarak, masaüstünüzde ADOBE CD4 adını verdiğiniz klasöre kopyalayıp, kurulum dosyasını buradan çalıştırdın. Diğer tüm talimatları uygulayın. "Please insert photoshop cs4 disc..." uyarısıyla karşılaşmadan kurulumunuz tamamlanacaktır.
  • +1 yugelus kafayı yemek üzereydim taki dediğini yapana kadar çok teşekkürler...
  • bende cs4 ü sorunsuz yükledim ama accept decline kısmı geliyor dil seçtiğiniz ilk pencere orada hiç bir buton karşılık vermiyor üstelik kapatamıyorum da ancak exe sonlandırılıyor aynı sorunu corelx5 için yaşadım next yapıp yükleyemiyorum butona basıyorum işe yaramıyor yardım edebilecek biri çıkarsa sevinirim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.