Şimdi Ara

Windows 7 paylaşım sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
11.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar windows 7 yüklü bir pcde bağlanmaya calıştığımda paylaşım konumuna erişilemedi ağ yöneticisine başvurunuz. diye bir hata alıyorum.
    sorunu nasıl çözerim yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim..

• upppp sorunum hala devam ediyor yokmu bilen ?
  • ALINTIDIR:Salih

Windows 7 PC'nizdeki dosyalara doğrudan ulaşabilmeniz için gerekli olan ayarlar aşağıdaki gibidir.

1. Başlat'a basıp arama kutusuna "gpedit.msc" yazın.
    2. Açılan pencerede Bilgisayar Yapılandırması/Windows Ayarları/Güvenlik Ayarları/Yerel İlkeler/Güvenlik Seçenekleri yolunu izleyin
    3. Sağ taraftaki listede aşağıdaki ilkeleri etkinleştirin
    Ağ erişimi: Adsız SID/Name çevirisine izin ver
    Ağ erişimi: Anonim kullanıcılara Everyone izinleri uygulansın

Ayrıca lütfen aşağıdaki ilkeleri devredışı bırakın
    Ağ erişimi: Adlandırılmış kanallar ve Paylaşım'lara anonim erişimi kısıtla
    Ağ erişimi: SAM hesaplarının anonim numaralandırmasına izin verme
    Ağ erişimi: SAM hesaplarının ve paylaşımlarının anonim numaralandırılmasına izin verme

Aşağıdaki ilkeyi de değiştirin:

Ağ güvenliği: LAN Manager kimlik doğrulama düzeyi
    Burada karşınıza çıkan listede "LM ve NTLM gönder - anlaşma olduysa NTLMv2 oturumu güvenliğini kullan" seçeneğini seçin.

Bu aşamadan sonra yapmanız gereken tek şey DMM ile paylaşmak istediğiniz klasörün üzerine sağ tuş tıklayarak gelişmiş paylaşım ayarlarından klasörü "herkesin" paylaşımına açmak. Son olarak hem DMM'yi ve hem de PC'yi yeniden başlatın. Tebrikler artık DMM'de ağ üzerinden Windows 7 bilgisayarına hiçbir engel olmadan girebiliyorsunuz!

iki pc dede denenmiştir sonuç mükemmel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sertac-73 -- 11 Ocak 2012; 22:58:43 >

• dediğin ayarları eksiksiz bir şekilde yaptım fakat sonuç aynı başka bilgisayardan bağlanıyorum öteki bilgisayardan bağlanamıyorum :S
  • sorun çözdüm sorun D Sürücüsünü Paylaşımdan Everyone e izin vermemimişim aynı sorun yaşayanlar bi baksınlar
  • Bildiğin her şeyi unut bende aynı sorunu yaşadım geçen bi sitede gördüm belki işine yarar.

Paylaşım sorunu giderme
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 7 ve bluetooth Sorunu
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.