Şimdi Ara

Windows 7 .msi Sorunu ! Lütfen bi bakalım !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yaklaşık 3 aydır bu sorunu yaşıyorum en başlarda önemsizdi ama sonradan önemli olduğunu fark ettim bazı yazılımları falan yükleyemiyorum. Soruna gelirsek aşağıda olduğu gibi normalde setup olarak kurmam gereken şey photoshop'a ayarlanmış ve kurulmuyor. MSİ installer yüklenmesi gerekiyormuş onunda windows 7 uyumlusunu bulamadım yardımlarınızı bekliyorum ^^

En son olarak Lego batman 2'yi kurayım dedim

lütfen bu sorunu yaşamış birisi yardımcı olsun format atmak istemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venomemre1907 -- 12 Temmuz 2012; 19:51:56 >

• Çalıştıra services.msc yazıp Windows installer hizmetinin devre dışı olmadığını kontrol edin, hizmet listede yok ise;

http://www.microsoft.com/tr-tr/download/details.aspx?id=8483

Linkteki Windows6.0-KB942288-v2 yazanlardan sisteminize uygun olanı yükleyin (x64 - x86) sorun çözülecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KiNgsLy

Çalıştıra services.msc yazıp Windows installer hizmetinin devre dışı olmadığını kontrol edin, hizmet listede yok ise;

http://www.microsoft.com/tr-tr/download/details.aspx?id=8483

Linkteki Windows6.0-KB942288-v2 yazanlardan sisteminize uygun olanı yükleyin (x64 - x86) sorun çözülecektir.

Sorun bu koskoca windows ekibi windows 7 için bir installer oluşturmamış bunların hiç biri olmuyor

ve Çalıştıra tıklayıp dediğini yaptığımda installer yok gözüküyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venomemre1907 -- 13 Temmuz 2012; 12:45:12 >

• 6.0lar dan işletim sistemin 64 bit ise ortadakini 32 bit ise alttakini kuracaksın olmamasının imkanı yok :s
  • quote:

Orijinalden alıntı: KiNgsLy

6.0lar dan işletim sistemin 64 bit ise ortadakini 32 bit ise alttakini kuracaksın olmamasının imkanı yok :s

Bunu diyor. hepsini denedim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.