Şimdi Ara

Windows 7 mi Windows 8 mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, ikilemdeyim, kullandığım bilgisayarın windows 7 driverleri yok diye biliyordum, daha sonra windows 8 in driverini yükledim şuanda bilgisayar windows 7 de gayet iyi çalışıyor, lisans almayı düşünüyorum, sizce win 7 mi daha stabil olur win 8 mi ?

• Hangi işletim sistemi kurulu geldiyse o sistem daha stabil ve düzgün çalışır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1881-1938 -- 22 Ağustos 2014; 17:24:04 >
  • 8 7ye göre daha hızlı ama eger işletımın kaldırısa 8 kullan bnde full cd var parayla almadım 10tl ye satıyom arklarıma :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagiris1

8 7ye göre daha hızlı ama eger işletımın kaldırısa 8 kullan bnde full cd var parayla almadım 10tl ye satıyom arklarıma :D

ben alabilirim :)
  • Arkadaşlar, isteyene makul ücreti karşılığında orjinal işletim sisteminin suretini yollayabilirim.
  • windows 8.1
  • Windows 8.1 diyorum. Şahsen Windows 8.1 kullanmıyorum Windows 8 kullanıyorum. Çünkü Windows 8.1 indirmeye kurmaya üşeniyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 8.1
  • Aslında en günceli en iyisi ama win 7 64bit ultimate'inde tadı başka....
  • Hocam, elinizde temiz iso dosyası var mı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: BAM TELİ

Hocam, elinizde temiz iso dosyası var mı :)

olmamı(!)
  • netten indirilen şekli ile değil de, sizdeki şekli ile istesem yollama durumunuz olabilir mi ? Kargo masrafı felan bana ait olmak koşulu ile yollayabilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BAM TELİ

netten indirilen şekli ile değil de, sizdeki şekli ile istesem yollama durumunuz olabilir mi ? Kargo masrafı felan bana ait olmak koşulu ile yollayabilir misiniz?

Bende de netten indirme şeklinde İSO'su var.
    Kargoyla maalesef hocam...
  • 8 in 7 den pek bi farki yokki
    7 daha performansli olur gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7 den memnunum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende 7 kullanıyorum ama 8.1 geçmeyi düşünüyorum
  • Şu an performans bakımından hangisi daha iyi? Performans deyince her türlü performans aklınıza gelsin. Sistemin işlerliği, kopyalama-yazma hızı, sistemin açılış-kapanış hızı, oyunlardaki performansı. Bu arada win 8 derken 8 ile ilgili herhangi bir sürümü kastediyorum yani 8 olur, 8.1 olur; hangisi daha iyiyse.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • xp forever
  • 7
  • @Kartal Göz xp professional kur.mümkünse l!te versiyonunu kurmaya bak.her türlü yönden süper çalışır.güvvenlik programı olarak avg free veya comodo free kur kafan rahat olsun birader
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.