Şimdi Ara

Windows 7 Mavi ekran Hatası :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkdaşlar ekran kartını yükledim sonra yeniden başllatım açılmadı pc açıyorum pc yi 4 tane renk logosu geliyor ondan mavi ekran geliyor ve restliyor kendini pc yardimlarinizi bekliyorum

• geçmiş olsun yoneticilerden birisi konuyu kilitlemiş kodları oğrenebilirsen yardımcı olmaya çalışırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: arda_skl

geçmiş olsun yoneticilerden birisi konuyu kilitlemiş kodları oğrenebilirsen yardımcı olmaya çalışırım

evet mavi ekran 1 saniye kalıyor sorna restliyor kendini anlamadimki bişey :S
  • Sistem geri yüklemede yapamiyorum hiç bir yükleme nkatası yok 1 tane var onu yapıyorum oda olmuyor :S
  • bilgisayarını güvenli kipde açıp driverı sistemden kaldır mavi
    ekranın üstünde büyük 1 yazı varmı
  • başlangıçta f8 tuşuna basabiliyor musun yani o kadar geliyor mu bilgisayar
  • http://img356.imageshack.us/img356/8489/15072008042ym8.jpg aldığın hata bunun gibi bişey heralde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mavi Ekran Hatası
    11 yıl önce açıldı
    mavi ekran hatası
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkdaşlar Nasıl oldu bilmiyorum Ekran kartı cd sini taktım ve pc acıldı hata vermiyor ama ekran rengarenk :S
  • Oh Be Düzelttim Vall bi an ekran kartı tümden gitti sandim sana şükürler olsun allahım .
  • quote:

Orijinalden alıntı: umuttt56

Oh Be Düzelttim Vall bi an ekran kartı tümden gitti sandim sana şükürler olsun allahım .

Yinemi sorun oldu..
  • Evet Cd Den yükledim fakat yeniden başlatınca mavi ekran hatası verdi güvenli moddan girip bişeyler yaptim olmadi sonra cd taktim öyle açtım açıldı driveri kaldırıp normal elle kurdum sorun yok su an ama oyunlarda kasıyor hala .S değişen bişe yok yani
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.