Şimdi Ara

Windows 7 kuracağım ancak iso dosyası çok büyük

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben pcme format atıyordum ancak yarıda kesildi.Dosya bozukmuş.Haliyle yeni bir dosya indirdim ancak bu dosya 5 gb civarı yani dvdye kıl payı sığmıyor.Ne yapmalıyım?Dual layer dvd ile yapabilir miyim?Nero ile dual layer dvdye kalıp olarak yaksam olur mu?Ayrıca bu dvdleri bilgisayarcılarda büyük teknoloji marketlerinde bulabilir miyim?

• kardesım dosya ındırdım derken wındows ındırdın sanırım .. bunu boot olarak cekeceksın dvd ye ..

tabı durumu dogru anladıysam dostum yanılıyorsm bıraz daha acıklayıcı bılgı yazarsan yardımcı olurum...
  • Evet aynen öyle.Yeni indirdiğimi kalıp olarak dvdye yakarak boot edeceğim.Öneriniz var mı?
  • Merhaba,

Bu işte bir yanlışlık var arkadaşım.

Windows 7 nin hiç bir sürümü 3.5 GB'ı aşmaz, bu 1.5 GB nereden geldi ?

Muhtemelen bu windows 7 modifiye edilmiş halde. Benden sana tavsiye hiç bir şekilde yapısı ile oynanmış işletim sistemi, program v.b. araçları kullanma. Tanıdığın bir yerden orjinal den kopya bir işletim sistemi temin et.
  • İndirdiğim All İn One yani tüm hepsi 1 dosyada win7 sürümlerinin.Öneriniz var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ProbLem!

Merhaba,

Muhtemelen bu windows 7 modifiye edilmiş halde. Benden sana tavsiye hiç bir şekilde yapısı ile oynanmış işletim sistemi, program v.b. araçları kullanma. Tanıdığın bir yerden orjinal den kopya bir işletim sistemi temin et.

yanı bende onu dıyorum yanlıs mı anladım dıye ..
  • "All İn One" denilen saçmalığı boşver..

Sen hangi sürümü kullanacaksın ? Atıyorum "Windows 7 Ultimate 64 Bit" sadece bunu temin et.. Dikkat et modifiyeli olmasın, orjinal den kopya olması her zaman daha sağlıklıdır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ProbLem!

Merhaba,

Selam
    Aynen katılıyorum

Ancak şu durumu gözardı etmemek lâzım.
    Modifiyede güncellemeler entegre edildikten sonra ve ayrıca; Win7'nin tüm sürümleri birleştirildiğinde arkadaşın yazdığı gibi 5 GB ve üzeri bir boyuta çıkıyor.
    Kendim bu işlerle uğraştığım için, durumu gayet iyi bilenlerdenim.

Bu arada arkadaşa tavsiyem; 8 Gb boyutunda bir USB Flash Bellek kullanarak sistemi kurabilir. Boşu boşuna DVD harcamamış olur ve sistemi daha çabuk kurar.
    Kolay gelsin..

• ustat modıfıyelı bısı kurma sısteme .. tavsıye tabıkı sadece .. sana en paranoyak orneklerde verırım ... cok basıt sıkıntılarda olur ama mıde bulandırır .. orjınal halı herzaman performasnlıdır...
  • Sağolun partlı bir link buldum zamanım olduğu zaman teker teker indiririm veya usb ile hallederim.Cevaplar için çok teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: nıggaa

ustat modıfıyelı bısı kurma sısteme .. tavsıye tabıkı sadece .. sana en paranoyak orneklerde verırım ... cok basıt sıkıntılarda olur ama mıde bulandırır .. orjınal halı herzaman performasnlıdır...

Selam nıggaa
    Ben kendim, tanıdıklarım ve müşterilerim için modifiye işlemlerinde, sadece güncellemeleri entegre ederek sistemi güncelliyorum. Böylece sistemden herhangi bir çıkartma ve orijinalliği bozulmamış durumda oluyor. Yani sadece MSU uzantılı dosyaları SP1 üzerine entegre ediyorum.

Orijinal Win7 SP1, Mayıs 2011 de çıktı ve o tarihten bu yana verilen güncelleme boyutları şöyledir.
    Win7 32-Bit 113 MB
    Win7 64-Bit 193 MB

Bunalrın içinde Net Framework ile ilgili herhangi bir şey yok! Eğer bunalrıda eklersek durum şöyle oluyor.
    Win7 32-Bit 167 MB
    Win7 64-Bit 252 MB

Bunların içinde Visual C++2005, 2008 ve 2010 da dahildir.

Bilgine ve kolay gelsin..

• dogrudur ustat ..ısı bılıyorsun yapıyorsun o ayrı .. ama bırazda tercıh yada ne bılıyım adını sen koy ıste .. ..ben eskıden xp de cok kullanırdım modıfıyelı yazılım .. fakat hanı hep netten ındırdıgım seylerdı .. ve coguda sıkıntılı oluyordu ..

mesela Visual C++2005, 2008 ve 2010 ..bana bu surumler gıtmıyor ıste .. daha eskı surum gerekıyor ..3d tasarım programları kullanıyorum ( vısı solıd catıa unı ..vs .. ) .. herbırısının derdı ayrı .. dusunkı unı. programı pc nın adında i harfı varsa bıle kurulumda anamı aglatıyo.. ...
    neyse uzatmayayım .. bundan oturudur dusuncem ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5760E0666 -- 21 Şubat 2012; 22:39:17 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.