Şimdi Ara

Windows 7 kendini kapiyor PSU calismaya devam ediyor???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaslar win7 64bit kurulu bilgisayarima ssd hd aldim.Evde olmadigim zamanlarda bilgisayarda Download acip gidiyorum.Geldigimde windows kendini kapamis psu nun ve fanlarin hala calistigini goruyorum.Dun gece en son saat 01:30 da biraktim sabah 7 de calisiyordu eve geldim saat 15:00 de biglsiayari gene ayni sekilde buldum.

internetten arastirdim bir cok sebebi olabilecegi cikti.Denetim masasindan enerji seceneklerini maximuma getirdim.Gene ayni gene ayni.Sizce neden olabilir????

CM HAF 912 - Seasonic M12II 850W PSU - ASUS P8Z68-V PRO - Intel Core i7-2700K - G.SKILL RipjawsX DDR3 1600Mhz CL9 16GB (2x8GB) - ZOTAC Geforce GTX Titan - 1TB Seagate SATA2 7200.10 16 - CORSAIR 240GB FORCE GS SERISI SATA 3.0 SSD - SoundBlaster Tactics Omega Wireless HeadSet - Samsung SyncMaster SA950 27' 3d Led Monitor - LG GH20NS10 Combo DvdWriter - NetMaster CBW-700V - Powercom Bnt-1000Ap UPS - Canon EOS 5D Mark II - Sony Playstation 3 Pal 40 gb - Playstation Move - Samsung Note 2 - Apple IPad 2
  • ACPI (güç yönetimi) sistemde kurulu değilse yükle.bios tanda kontrol et..

Doğayı yıpratmayınız,
    Yeteneklerinizi hobi olarak harcamayın,
    İnsanlar kazandıkca kibarlaşırmış.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.