Şimdi Ara

Windows 7 İSO - Usb ile boot'dan format atamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Öncelikle sorunumu anlatayım Windows 7'yi usb'ye kurdum geriye kalan boot menüden usb'yi en üste alma
    bende del tuşu basınca bios menü açılıyor ama boot menü yok bende f11'de boot menü var basıyorum sadece
    select "enter" yukarı aşşağı bide esc tuşu var usb'ye geliyorum enter tuşuna basıyorum fakat bana default diye bi seçenek sunuyor basıyom entere kod düzenleme geliyor bida entere basıyom geçiyo 10 saniye veriyor otomatik bekliyom yine 10 saniye oluyor sorun nedir

• Baska bilgisayarda denedimmi USB yi? Boot ediyormu onda?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • daha önce bu şekilde format attım aynı siteden aynı programla yaptım ama çare yoq sadece usb farklı onlada alakası yoqtur
  • Alakası vardır..Bazı bilgisayarlar USB seçiyor haberin olsun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ya_meraktan

Alakası vardır..Bazı bilgisayarlar USB seçiyor haberin olsun..

aynen genelde sandiskler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • başka bilgisayarda dene
  • Tavsiyem rufus ile yazdır ve bios da usb yi seçerken önce usb sonrasında hdd olacak şekilde ayarla. USB yi seçip Hdd yi başka sıraya atarsan görmeme ihtimali yüksek bir de bazı anakartlar Windows 8 öncesi işletim sistemlerine izin vermiyor biosdan onuda ayarlaman gerek bir kez benim başıma gelmişti. O zamanlarda nereden baksan en az 500 kere format atmışımdır odanın kapısından giriş yaptığım anda gözüm kapalı format atarım o derece iyi biliyordum. Bu Windows 8 öncesine formata izin vermemesi yüzünden 1 saat uğraşmıştım formatı başlatabilmek için. İyi araştır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.