Şimdi Ara

Windows 7 Hizmet Paketi 1 (SP1) indirilebilir durumda (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
673
Cevap
2
Favori
61.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: alicans35

quote:

Orijinalden alıntı: rascon

Daha MS'e düşmemiş.

Windows 7 Hizmet Paketi 1 (SP1) indirilebilir durumda

MS'e şubat ayının ortasında düşecek.

o kadar bulmaz ya... herkesin eline geçti sayılır... sızma olmasaydı belki şubat ı bulurdu ancak şimdi bir nevi mecburen yakında yayınlayacaklar gibi geliyor bana...
  • @CaNeRR, haber içerisinde verilen SP1, sistem üreticilerine giden RTM yani yaygın kullanıma hazır üretim versiyonudur, beta değildir.
  • Microsoft linki yok mu? Güvenilir olmayan bir siteden neden indirelim ki?
  • Microsoft un sitesinde henüz RC sürümü var..Acele etmeye panik olmaya sağdan soldan neydüğü belirsiz SP1 adı altındaki şeyleri indirmeye gerek yok..Aciliyeti sıfır benim gözümde..Microsoft yayınlasın hele bir de..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Budfox -- 16 Ocak 2011; 21:23:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alprkrkmz

quote:

quote:

Daha MS'e düşmemiş.

o kadar bulmaz ya... herkesin eline geçti sayılır... sızma olmasaydı belki şubat ı bulurdu ancak şimdi bir nevi mecburen yakında yayınlayacaklar gibi geliyor bana...

MS tarafından planlanan tarih 14 Şubat. Tabi tarihlerde değişiklik yapma hakkına sahipler.
  • vista da da böyle olmuştu. sp1 hayırlı olsun herkese.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fx57

@CaNeRR, haber içerisinde verilen SP1, sistem üreticilerine giden RTM yani yaygın kullanıma hazır üretim versiyonudur, beta değildir.

Pekiii K.Bakma yanlış anlaşılmış
  • Microsoft Yayınlamadan İndirmem
  • denemedim daha kuranlar nasıl sonuç??*
  • Bende indirip Ultimate sürümüne kurdum. Ne hikmetse işlemci boştayken %20 civarlarında dolaşıyor. Önceden %0-2 arasında dolaşırdı. Birde psikolojikmidir nedir sanki sistem hafif yavaşladı gibi. Bu arada da ram tüketimi 300 mb kadar azaldı.

İ3 2.4 Ghz, 3GB ram, 7200 RPM harddiske kurdum hizmet paketini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardcrss -- 16 Ocak 2011; 22:05:27 >
  • ben kurdum da pek bir değişiklik yok gibi..ileride görecez artık sonuçlarını..
  • Windows updateleri her ayın 2 haftasında salı günleri yayınlıyor.Bence bu sürümüde o zaman yayınlayacaklar.
  • Kurarken kastı, uzun sürdü, açıldıktan sonrada işlemci yüzde 20 ile 50 arasınra çalıştı bir süre. sonra kendine geldi makina.
  • Gözle görülür fark/değişiklik var mı ?
  • windows6.1-KB976932-X64

bunu ındırdım kurmalımıım yoksa belkleelımmı?
  • Gözle görülür farksistemde windows 7 ultimate service pack 1 yazması onun dışında pek fark yok gibi. Varsada ben anlamadım. Sistem 4gbram, e8400 4,05ghz...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: alprkrkmz

quote:

quote:

Daha MS'e düşmemiş.

MS tarafından planlanan tarih 14 Şubat. Tabi tarihlerde değişiklik yapma hakkına sahipler.

ooohooo 1 ay var daha.. bence o saate bırakmazlar... bu kadar yerde sp1 varken ellerini çabuk tutalar sanki.. daha önce hiç olmamıştı böyle yanlış hatırlamıyorsam.. yani microsoft yayınlamadan sızmamıştı böyle ya da ben yanlış hatırlıyorum.. inşaallah o kadar bekletmezler
  • Arkadaşlar herkes atlamış bir anda.. Hadi donanımhaber kontrol etmeden atlamış siz bari kontrol etseydiniz..

verilen linklerdeki KB976932 dosyalar 26 Ekim 2010 tarihinde yayınlanan public beta sürümdür.. "public beta" kısmına ve tarihe dikkat edin lütfen.. Millet 3 ay önce yayınlanan beta ya nasıl da saldırıyor hayretler içerisindeyim..
    http://www.microsoft.com/downloads/en/details.aspx?FamilyID=c3202ce6-4056-4059-8a1b-3a9b77cdfdda

linkinden alt tarafta "instructions" kısmına bir bakın derim ne yazıyor bu sürümler ile ilgili..

final sürüme daha bir ay var, şu an burada bahsedilen public beta ve arada 4 ay kadar fark olacak..

bazı arkadaşlar bu build (KBXXXX article numaralı sürüm) için RTM falan diyor da microsoft un kendisi public beta diyor.. kim çıkarıyor bu servis paketini, microsoft mu bu arkadaşlar mı?

sizce 4 ay da değişiklik olmuşmudur? bence olmuştur..
  • bu arada şunuda ekleyeyim, microsoft demiş ki;

"Bu yazılım 30 Kasım 2011 tarihinde duracak.."

tam olarak şöyle diyor;
    "NOTE: If you are already participating in the public beta via Windows Update, go to Windows Update in the Control Panel, uninstall the beta, select Check for Updates, then install the release candidate. You do not need to run the WUSignupTool a second time to be offered the release candidate. You do not need to install any updates before installing the release candidate.

The software will stop running on November 30, 2011. You may not receive any other notice. You may not be able to access data used with the software when it stops running.It is important to note that you must uninstall the Service Pack 1 Release Candidate prior to installing future builds, including the final release, of the Service Pack.Upgrades from the beta or release candidate will not be supported."
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.