slm arkadaşlar yeni bir usb bellek aldım pc taktım ve fat32 di bende ntfs olarak biçimlendirdim daha sonra flash anormal bir hal aldı içine ulaşamıyorum yeni bir disk yerleştirin diyor kendini kard okuyucu olarak görmeye basladı bir çok forumda araştırdım bir çok kişide aynı sorunlar oluşmuş ama kesin çözüm bulamadım yardımcı olabilicek arkadaşlar bu konu altında belirtirse çok sevinirim bi çok kişide bu durumdan kurtulmuş olur.
uyguladıklarım normal şekilde biçimle dediğinizde -- bir disk takıp yeniden deneyin hatası veriyor sürücü harfini değiştirmekte bir işe yaramıyor format programları felan denedim ama sonuc alamadım.
bunlarda görüntüler
Başka bir bilgisayarda denemeyi düşündünüz mü hiç ? problem sizin makinadan kaynaklanıyor olabilir
denedim baska pc de de aynı şekilde
Disk yerleştir olarak görüyorsa bozulmuştur..
disk yerleştir değilde çıkarılabilir disk olarak görüyor donanımsal olarak generic usb flash device şeklinde çıkıyo farklı şekilde tanıtmayı denedim disk drive olarak gösterdim durum değişmedi sürücülerini aradım ama bulamadım
quote:
Orijinalden alıntı: bubkek
disk yerleştir değilde çıkarılabilir disk olarak görüyor donanımsal olarak generic usb flash device şeklinde çıkıyo farklı şekilde tanıtmayı denedim disk drive olarak gösterdim durum değişmedi sürücülerini aradım ama bulamadım
Disk yönetiminden yeni birim oluşturmayı denermisin ?
disk yönetiminden saağ tık yaptıgın zaman yeni birim oluştur yok sadece sürücü harfi değiştir zaten resimde dikkat ettiysen media yok die bir ifade var
disk yönetiminden saağ tık yaptıgın zaman yeni birim oluştur yok sadece sürücü harfi değiştir zaten resimde dikkat ettiysen media yok die bir ifade var
Tamam dediğmi gibi bozulmuş boşa yorma kendini garantisi vardır yolla servise..
aynı sorun bende de var neden önceden bu konulara baktımsa . bende dün aldım hiç bir şekilde biçimlendiremedim nfts olarak.kipadan almıştım alırlarsa geri iade edecem.
ne yaparsanız yapın düzelmiyor boşa uğraşmayın derim ben iki gündür denemediğim yöntem kalmadı ama boşa uğraştım olması.atalarımız ne demiş ucuz etin suyu kara olur demiş ama doğru demişş:)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme