Bildirim
windows 7 güvenlik uyarısı

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: myo_1433
arkadaşlar bazı oyun exelerinde yada programlarda açmayı kalktığımda yayımcı doğrulanmadı.Bu yazılımı çalıştırtırmak istediğinizden emin misiniz ? diyor altta bu dosyayı açmadan önce her zaman sor diye seçenek orda ki tiki kaldırmama rağmen her seferinde bu hata çıkıyor bu sorunu nasıl aşarım
screenshot alabilirmiyim? -
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: romanadamita34
quote:
arkadaşlar bazı oyun exelerinde yada programlarda açmayı kalktığımda yayımcı doğrulanmadı.Bu yazılımı çalıştırtırmak istediğinizden emin misiniz ? diyor altta bu dosyayı açmadan önce her zaman sor diye seçenek orda ki tiki kaldırmama rağmen her seferinde bu hata çıkıyor bu sorunu nasıl aşarım
screenshot alabilirmiyim?
işte kardeş hata bu
IDM de bir sorun olabilir, bide çalıştır dediğinde ne çıkıyor?
-
quote:
quote:
quote:
quote:
screenshot alabilirmiyim?
işte kardeş hata bu
IDM de bir sorun olabilir, bide çalıştır dediğinde ne çıkıyor?
çalıştır dediğimde normal açıyor programı bazı oyunlarda ve programlarda yapıyor bu hatayı sanırım benim sorunum kürek ile ilgili programa yada bazı oyunlarda kürek yapmadan uyarısız açıyor ama kürek yapınca bu hata çıkıyor
-
Güvenlik duvarını kapatmaya bi dene olması lazım -
quote:
Güvenlik duvarını kapatmaya bi dene olması lazım
kardeş sıkıntıda oradada var güvenlik duvarını kullanamıyorum bende g data internet security 2014 var güvenlik duvarı bölümüne gelince bu ayarlar g data personal firewall satıcı uygulaması tarafından yönetiliyor diyor -
quote:
quote:
kardeş sıkıntıda oradada var güvenlik duvarını kullanamıyorum bende g data internet security 2014 var güvenlik duvarı bölümüne gelince bu ayarlar g data personal firewall satıcı uygulaması tarafından yönetiliyor diyor
Önemli bilgi yoksa bilgisayarında Format at ve AntiLogger kur kardeş.
İyi forumlar -
quote:
quote:
quote:
kardeş sıkıntıda oradada var güvenlik duvarını kullanamıyorum bende g data internet security 2014 var güvenlik duvarı bölümüne gelince bu ayarlar g data personal firewall satıcı uygulaması tarafından yönetiliyor diyor
İyi forumlar
sorunumu çözdüm başlat denetim masası ardından sistem ve güvenlik girdim orada güvenlik duvarı sekmesinin hemen altında bir programa windows güvenlik duvarı üzerinden izin vere tıkladım oradan idm yi ekledim tamam dedim ve sorunum kalktı aynı işlemi diğer programlara uyarladım kendi problemimi kendim çözdüm ilgilendiğin ve yardımda bulunduğun içinde sizede teşekkür ederim
iyi forumlar
-
quote:
quote:
quote:
quote:
İyi forumlar
sorunumu çözdüm başlat denetim masası ardından sistem ve güvenlik girdim orada güvenlik duvarı sekmesinin hemen altında bir programa windows güvenlik duvarı üzerinden izin vere tıkladım oradan idm yi ekledim tamam dedim ve sorunum kalktı aynı işlemi diğer programlara uyarladım kendi problemimi kendim çözdüm ilgilendiğin ve yardımda bulunduğun içinde sizede teşekkür ederim
iyi forumlar
AYNISINI BENDE YAPTIM BENDE OLMADI?
-
Bende de aynı sıkıntı var dediğiniz gibi güvenlik duvarında izin verdim daha sonra IDMyi yönetici olarak çalıştırdığımda o hatayı vermesede ben admin yetkili bir kullanıcı olmama rağmen hata hala devam ediyor sorun ne acaba? -
- Aynı sorunu "Sketchup 2014" de yaşadım.. Çözüm "Alıntıdır" umarım yardımcı olur, bende sorun çözüldü.
- Başlat > Çalıştır ' a " gpedit.msc " ( Tırnak işaretleri olmadan ) Yazın.
- Kullanıcı Yapıladırması > Yönetim Şablonları > Windows Bileşenleri > Ek Yöneticisi
- Sağ tarafta bulunan Düşük Riskli Dosya Türü Ekleme Listesi satırına çift tıklayın.
- Etkin satırını işaretleyin ve alt tarafta bulunan alana .exe uzantısını girin.
- Uygula > Tamam diyerek Grup İlkesi yöneticisini kapatın.
-
quote:
Orijinalden alıntı: CastSinisterAniCast
- Aynı sorunu "Sketchup 2014" de yaşadım.. Çözüm "Alıntıdır" umarım yardımcı olur, bende sorun çözüldü.
- Kullanıcı Yapıladırması > Yönetim Şablonları > Windows Bileşenleri > Ek Yöneticisi
- Sağ tarafta bulunan Düşük Riskli Dosya Türü Ekleme Listesi satırına çift tıklayın.
- Etkin satırını işaretleyin ve alt tarafta bulunan alana .exe uzantısını girin.
- Uygula > Tamam diyerek Grup İlkesi yöneticisini kapatın.
Teşekkürler dostum işe yaradı
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X