Arkadaşlar bir uzun bir süredir bilgisayarımı güncelleyemiyorum ve 80246008 hata kodunu alıyorum, internette biraz araştırma yaptım ve bu kodun çözümü ile alakalı olarak ''Arka Plan Akıllı Aktarım Hizmeti'' ayarlarını yapmam gerektiğini okudum ve sorun buradan sonra başladı. Buraya girip Başlangıç Türünü Otomatik (Gecikmeli Başlatma) yapıyorum. Hizmet durumu ise durduruldu olarak gösteriliyor, bende başlat diyorum ama başka bir hata çıkıyor ve bu hatayı hiç bir şekilde çözemiyorum. Registry repair wizard 2012 ile sistem taraması yaptım o da nafile regedit ile baktım ama olmadı. Sanki Windows, kör bir nokta oluşturdu bende içinde debelenip duruyorum. Resimde ise aldığım hata ile alakalı bildirim kutucuğu var(Foruma ilk kez resim yüklüyorum umarım net ve anlaşılabilen bir resim olmuştur.)
Sizce sorunu nasıl çözebilirim? (Format ya da sistem geri yükleme en son ihtimal, hatta mecbur kalmazsam asla yapmam bu ikisini). Çözüm sunan arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ediyorum.
arkadaşlar konu hakkında bilgisi olan var mı?
Araştırmaya devam ediyorum fakat her hangi bir bulguya rastlayamadım arkadaşlar. Daha önce hiç bu hatayı almış olanlar var mı?
Arkadaşlar yok mudur bilen birisi? Araştırıyorum günlerdir ama sonuç yok olay beni aşıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: laerrof
Arkadaşlar yok mudur bilen birisi? Araştırıyorum günlerdir ama sonuç yok olay beni aşıyor.
iobit toolbox da windows düzelticiyi bir deneyin.
quote:
iobit toolbox da windows düzelticiyi bir deneyin.
iobit toolbox ve üzerine advanced system care 5 pro yu buldum lokal olarak sorun çözüldü mesela güvenlik açıkları adı altında 20 küsür güncelleme yaptı kalanlar bekliyor ama büyük kısmını hallettim kalan güncellemeler içinse aynı hatayı yine alıyorum :)