Şimdi Ara

windows 7 Görüntüleme dili bölümü yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
9.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • windows 7 yuklu bı toshıba aldım ıstanbuldan l 505 toshıba .. benım hatun rus oldugu ıcın klavyeyı stıker ıle rusca yaptık ama komple ısletım sıstemını rusca olmasını ıstıyoruz nette baktım

windows 7 Görüntüleme dılını degıstırın dıyor ..

1.

Başlat düğmesi Başlat düğmesinin resmi, Denetim Masası, Saat, Dil ve Bölge ve ardından Bölge ve Dil Seçenekleri'ni tıklatarak Bölge ve Dil Seçenekleri'ni açın.
    2.

Klavyeler ve Diller sekmesini tıklatın.
    3.

1.

Başlat düğmesi Başlat düğmesinin resmi, Denetim Masası, Saat, Dil ve Bölge ve ardından Bölge ve Dil Seçenekleri'ni tıklatarak Bölge ve Dil Seçenekleri'ni açın.
    2.

Klavyeler ve Diller sekmesini tıklatın.
    3.

Görüntüleme dili altında, listeden bir dil seçin ve Tamam'ı tıklatın.
    altında, listeden bir dil seçin ve Tamam'ı tıklatın.

bendekı wın 7 de Görüntüleme dili cıkıyorum orası bos nasıl yukleyebılrım

yada soyle dıyor ıkıncı bır secenek

Yöntem 1

1. Başlat -> Tüm Programlar -> Windows Update -> İsteğe bağlı Güncellemeler.
    2. İsteğe bağlı güncelleştirmeler bölümüne gidin ve Windows 7 Dil Paketleri bölümünden istediğiniz dili seçin
    4. Güncelleştirmeleri yükle
    5. Dil paketini indirin
    6. İndirdikten sonra kurulumunu yapın.

İsteğe bağlı Güncellemeler. on nerde onu da bulamadım

mubarek gunde wın7 e sınır olan vısor

• Çoklu dil desteği sadece ultimate sürümünde geçerlidir diğer sürümlerde dili değiştiremezsin.
  • bir yolu yok mu diye spran visor
  • Biraz araştırma yaptımda.Birşeyler buldum bende win7 olmadığı için denemedim ama bulduğum yerde denemişler ve çalışmış.Şimdi sana anlatayım.İlk öncehttp://www.froggie.sk/download/Vistalizator.exe bu dosyayı indiriceksin ardındanhttp://www.froggie.sk/7lp32rtm.html şu linkten Russian(Dil olarak buydu sanırsam) dosyasını indirceksin. Sonra aşağıdaki işlemleri sıra ile uygula.
    1 -Vistalizator programını çalıştır, Add language pack'i seç.
    2 -indirdiğin dil dosyasını seç, bir süre bekle.
    3 -Install butonuna bas. Do you want to make Russian to new display language sorusuna yes de.
    4 -İşlem bitince bilgisayarı yeniden başlat.

NOT:Bu dediklerim 32 bit için eğer işleitm sistemin 64 bit isehttp://www.froggie.sk/7lp64rtm.html şu linkteki Russian dosyasını indir.

NOT2:Her ihtimale karşı bunları yapmadan önce eğer sistem geri yükleme açıksa bir sistem geri yükleme noktası oluştur.

NOT3:Tam emin olmamakla beraber dediğim bu yöntem windowsun orjinalliğini bozuyor sanırsam.(?).

NOT4:Bu konuşma tarzı ve nick'in bana tanıdık geliyor.Bir Yolu yokmu diye soran visor gibi.Herhangi bir online oyun oynamışmıydın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ussuz -- 10 Eylül 2010; 12:24:47 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.