Şimdi Ara

Windows 7 Geforce 9800 GT Driver Hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bilgisayarıma format attım ve ekran kartımın en son driverini yüklerken bu nvidia grafik sürücüsü,windows'un bu sürümüyle uyumlu degildir ve bu grafik sürücüsü uyumlu grafik donanımı bulamadı hatasını alıyorum format atmadan önce en son sürümü yüklüydü ancak format attıktan sonra windowsla uyumsuz diye bir hata alıyorum bütün gece windowsu update ettim ve forumlardaki diger tüm önerileri denedim ancak genede aynı hatayı alıyorum yardımcı olabilirseniz çok sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: Stalker18

bilgisayarıma format attım ve ekran kartımın en son driverini yüklerken bu nvidia grafik sürücüsü,windows'un bu sürümüyle uyumlu degildir ve bu grafik sürücüsü uyumlu grafik donanımı bulamadı hatasını alıyorum format atmadan önce en son sürümü yüklüydü ancak format attıktan sonra windowsla uyumsuz diye bir hata alıyorum bütün gece windowsu update ettim ve forumlardaki diger tüm önerileri denedim ancak genede aynı hatayı alıyorum yardımcı olabilirseniz çok sevinirim

Ekran kartının üretici sitesine girin oradan win7 driverini indirin.Kart eski olduğu için Nvidia sitesindeki sürücü artık kartınızı desteklemiyor olabilir.
  • zaten kendi sitesinden indirdim ancak kabul etmiyo daha dün yüklü olan 344.16 driver ı bugün formattan sonra yüklemiyo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ati Radeon 9600 pro driver sorunu
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.