Şimdi Ara

windows 7 full güncelleştirme paketi!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
23.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • formattan sonra güncelleştirme yüklemek zaman alıyor... tek seferde yükleme imkanı yok mu

• güncel windows 7 indirin öyle format atın
  • sonradan başkasının eklediği w7 güvenemem.. hepsini .exe uzantılı olarak kurma imkanı yok mu
  • Windows 7 güncellemeleri için, paket olarak Service Pack 1 var.Ama ondan sonrakiler için mecburen Windows Update üzerinden güncelleme yapmak gerekiyor.

Service Pack 1 çıkalı çok zaman oldu ve oldukça fazla güncelleme birikti bu zaman içinde. Full güncellenmiş bir windowsda program ekle kaldır üzerinden tüm windows güncellemeleri tek tek çıkarılarak KB..... ile başlayan güncellemeler tek tek "exe" şeklinde indirilip kurulabilir elbet.Ya da uğraşıp bu güncelleme paketleri "nlite" gibi bir programla win7 CD sine entegre edilerek kurulum yapılabilir.

Ancak zaman içinde bu güncellemelerde de değişmeler hotfixler falan çıkıyor.Bunları tekrardan bulup kurmak tam anlamıyla postekide kıl saymak gibi acayip yorucu ve angaryalı bir iş olacaktır.Boyutları irili ufaklı yüzlerce güncelleme dosyası birikmiş durumda.Hepsini tek tek çıkarıp bulmak tam bir çin işkencesi olur yani.Başkaları tarafından güncellenmiş windows kurulumlarına da asla güvenmem.Hele ki internet üzerinden bulunanlar hepten riskli.

Bu durumda aslında yapılacak en mantıklı çözüm.Bir kereye mahsus olarak tam kurulum yapılıp full güncellemeler yapılıp hemen arkasından sisteme ekstra başka şeyler kurmadan tam bir disk imajı şeklinde yedek alıp daha sonraki kurulumları bunun üzerinden yapmak olur.Böylece bir sonraki kurulumda sadece bundan sonraki güncellemeler yapılmak zorunda kalınır.Yedekler bu şekilde alınmaya devem edilerek her zaman en güncel windows kurulumuna sahip olunur.Ta ki yeni bir service pack çıkana kadar.

Service Pack 1 dışında maalesef güncellemeler içeren güvenilir bir paket yok.

• cevap için teşekkürler.. rt seven lite programı var entegre için .. sp1 ve office entegre ettim geriye sadece güncelleştirme dosyaları kaldı.. entegre olmasa bile en azına hepsini tek seferde yükleme imkanı olsa güzel olrdu
  • carloska kullanıcısına yanıt
    Selam
    Hem otomatik kurulabilen güncelleme arıyor, hem de başkasının hazırladığı entegre edilebilen güncellemelere güvenmediğinizi yazıyorsunuz. Burada bir çelişki yok mu sizce?

Vista dahil güncelleme dosyalarının uzantıları .MSU olarak değiştirilmiştir. EXE olarak kurulan güncellemeler sadece "kötü amaçlı yazılımlar temizleme aracı Windows-KB890830" ve "Silverlight" güncellemeleridir.. Bilginize..

RT Seven Lite programını kullandığınıza göre aşağıdaki vereceğim adresten Win7 güncellemelerini indirerek entegre edebilirsiniz..
    Microsoft:http://www.microsoft.com/tr-tr/download/windows-7.aspx?q=windows%207&p=1&r=50&t=1558&s=availabledate~Descending

Not: Güncellemeler en yeniden eskiye doğru sıralanır. Siz isterseniz sayfayı eskiden yeniye düzenleyebilirsiniz. Çoğu güncellemelerin yerini yenileri aldığı için güncelleme paketi dışı kalmıştır..
    Win7 32-Bit Haziran 2013 itibarı ile 129 güncelleme(IE 9 veya IE 10 dışında)
    Win7 64-Bit Haziran 2013 itibarı ile 129 güncelleme(IE 9 veya IE 10 dışında) Güncelleme mevcuttur..

Bilginize ve kolay gelsin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bay_KG -- 14 Temmuz 2013; 14:51:39 >

• teşekkürler çok işime yaradı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • verdiğiniz sitede bütün güncellemeler var ama parça parça hepsi tek seferde yükleme imkanı var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: carloska

formattan sonra güncelleştirme yüklemek zaman alıyor... tek seferde yükleme imkanı yok mu

Format atmayın..!!

Her seferde format atılacak diye bir şey söz konusu değil. Acronis True İmage programıyla sistemin Backup alıp çöktüğünde tekrar Recovery yapın..
  • kendi bilgisayarım için değil eşe dosta w7 kuruyorum.. kurma kısmı kolay ama sonrasında sp1 yükle güncelleme yükle vs... yarım gün sürüyor.. sp1 li iso dosyası yaptım rt seven programı ile geriye güncellemeler, office vs.. genel kullanılan programlar kaldı..
  • quote:

kendi bilgisayarım için değil eşe dosta w7 kuruyorum.. kurma kısmı kolay ama sonrasında sp1 yükle güncelleme yükle vs... yarım gün sürüyor.. sp1 li iso dosyası yaptım rt seven programı ile geriye güncellemeler, office vs.. genel kullanılan programlar kaldı..

O programla yapacağınız sisteme güncellemeleri ve kurulacak programları ekleyebilirsiniz. .
  • quote:

Orijinalden alıntı: ßeyaßan

quote:

kendi bilgisayarım için değil eşe dosta w7 kuruyorum.. kurma kısmı kolay ama sonrasında sp1 yükle güncelleme yükle vs... yarım gün sürüyor.. sp1 li iso dosyası yaptım rt seven programı ile geriye güncellemeler, office vs.. genel kullanılan programlar kaldı..

O programla yapacağınız sisteme güncellemeleri ve kurulacak programları ekleyebilirsiniz. .

bende onu yapmaya çalışıyorum.. entegre için w7 güncelleme dosyalarını arıyorum tek seferde hepsini yüklemek istiyorum ama öle bi dosyası yok sanırım.. diğer kalan programlarıda bi şekilde bakacam nası ekleniyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ßeyaßan

quote:

bende onu yapmaya çalışıyorum.. entegre için w7 güncelleme dosyalarını arıyorum tek seferde hepsini yüklemek istiyorum ama öle bi dosyası yok sanırım.. diğer kalan programlarıda bi şekilde bakacam nası ekleniyor

Bay_KG hocam istediğin cevabı vermiş..

• evet işime yaradı ama güncellemeler parça parça küçük dosyalar halinde.. hepsinin bi arada olduğu tek dosya arıyorum yoksa da yapacak bişi yok sanırım tek tek kendi yükler sitesinden
  • quote:

Orijinalden alıntı: LokmanHekim

Windows 7 güncellemeleri için, paket olarak Service Pack 1 var.Ama ondan sonrakiler için mecburen Windows Update üzerinden güncelleme yapmak gerekiyor.

Service Pack 1 çıkalı çok zaman oldu ve oldukça fazla güncelleme birikti bu zaman içinde. Full güncellenmiş bir windowsda program ekle kaldır üzerinden tüm windows güncellemeleri tek tek çıkarılarak KB..... ile başlayan güncellemeler tek tek "exe" şeklinde indirilip kurulabilir elbet.Ya da uğraşıp bu güncelleme paketleri "nlite" gibi bir programla win7 CD sine entegre edilerek kurulum yapılabilir.

Ancak zaman içinde bu güncellemelerde de değişmeler hotfixler falan çıkıyor.Bunları tekrardan bulup kurmak tam anlamıyla postekide kıl saymak gibi acayip yorucu ve angaryalı bir iş olacaktır.Boyutları irili ufaklı yüzlerce güncelleme dosyası birikmiş durumda.Hepsini tek tek çıkarıp bulmak tam bir çin işkencesi olur yani.Başkaları tarafından güncellenmiş windows kurulumlarına da asla güvenmem.Hele ki internet üzerinden bulunanlar hepten riskli.

Bu durumda aslında yapılacak en mantıklı çözüm.Bir kereye mahsus olarak tam kurulum yapılıp full güncellemeler yapılıp hemen arkasından sisteme ekstra başka şeyler kurmadan tam bir disk imajı şeklinde yedek alıp daha sonraki kurulumları bunun üzerinden yapmak olur.Böylece bir sonraki kurulumda sadece bundan sonraki güncellemeler yapılmak zorunda kalınır.Yedekler bu şekilde alınmaya devem edilerek her zaman en güncel windows kurulumuna sahip olunur.Ta ki yeni bir service pack çıkana kadar.

Service Pack 1 dışında maalesef güncellemeler içeren güvenilir bir paket yok.

Tebrik ederim üstadım cok düzgün anlatmıssın.

• Arkadaşlar windows 7 64 bit ultimate kullanan varmı acaba?
  • kalamara_7 K kullanıcısına yanıt
    Ben kullanıyorum..
  • kalamara_7 K kullanıcısına yanıt
    bende kullanıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ARkadaşlar güncellemelerini upload edermisiniz bana
  • mecbursun
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.