Şimdi Ara

WİNDOWS 7 format cd si nasıl yapılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
29.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaşlar microsoft un sitesinden win7.100 sürümünü indirdim fakat bunu cd ye nasıl yazabilirim kaç tana cd yaktım olmuyor bir türlü başlangıcta tanıtamıyorum cd yi bios dan ön yüklemeyide cd rom yapıyorum olmuyor isonun içindeki dosyaları cd ye yazıyorum o da olmuyor kaç tane program denedim yine yok yine yok yardımcı olabilirseniz sevinirim.

• nero kalıp yazdırma ile yapacaksın... elindeki bir imaj dosyasıdır... boş bir DVD'ye düşük bir hızda yazdır.. ama kalıp olarak tabiki.. bazıları içeriği olduğu gibi açıp sürükle bırak yapıyor. aman haa....
  • şimdi ben bu isoyu neroda kalıp olarak yazdır dediğimde masa üstüne bir image dosyası çıkartıyor bu image dosyasını yazdırıcam dimi tekrar kalıp olarak dvdye
  • pardon image olarak çıkartıyordum ben masa üstüne öle yazdırıyordum sizin dediğiniz direk dvd ye yazdırma herhalde kalıp olarak :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: marsay

şimdi ben bu isoyu neroda kalıp olarak yazdır dediğimde masa üstüne bir image dosyası çıkartıyor bu image dosyasını yazdırıcam dimi tekrar kalıp olarak dvdye

nero da kalıp dosya olarak yazdır dediğinde kayıt yeri olarak masaüstünü göstermişsin. DVD Sürücünü göster Nero da. Masaüstünde yeni oluşanı sil. Tekrar Nero Expressi aç ve kalıp yazdır de. Win7.iso dosyasını göster. Hedef olarak DVD sürücünü seç ve yazdır. Düşük hızda ve doğrulamalı yazdır. Ne oolur ne olmaz..
  • eyvallah hocam saolasınız
  • selamlar ben de 2gb ram var. 32 mi yoksa 64 mü kurayım.
    bi de türkçe klavye seçeneğinde F klavyemi yoksa Q klavyemi seçeceğiz...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: metin abi 52

selamlar ben de 2gb ram var. 32 mi yoksa 64 mü kurayım.
    bi de türkçe klavye seçeneğinde F klavyemi yoksa Q klavyemi seçeceğiz...

32bit
  • eet 64 bit de sorun yaşarsın bende 3 gb var 32 bit kullanıyorum gayette hızlı klavyede Q olucak
  • quote:

eet 64 bit de sorun yaşarsın bende 3 gb var 32 bit kullanıyorum gayette hızlı klavyede Q olucak

64bitte yaşadığın sorunları yazarmısın??? yada hiç 64bit kullandın mı??? bilerek mi yazıyorsun varsayımlar üzerine mi yazıyorsun???

hani bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olanlardan mısın diye sordum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Batuist

quote:

eet 64 bit de sorun yaşarsın bende 3 gb var 32 bit kullanıyorum gayette hızlı klavyede Q olucak

64bitte yaşadığın sorunları yazarmısın??? yada hiç 64bit kullandın mı??? bilerek mi yazıyorsun varsayımlar üzerine mi yazıyorsun???

hani bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olanlardan mısın diye sordum

ben yazayım sorunları
    bir sürü riplenmiş oyunum vardı hiçbirini oynayamıyorumm

şaka bir yana 2gb ve üstü ramler sistem 64 bit destekliyorsa sorun yaşamaz.yada en azından sorulan soruya bağlı olarak 2gb ramdan dolayı sorun yaşamaz.başka sistem özelliklerinden yaşarsa onu bilemem.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.