Şimdi Ara

Windows 7 Ekran Kartı Ram Paylaşımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 4gb ram'im var. Ekran kartım 1791 gb'ını paylaşıyor. Şimdi benim bilgisayarımın kullandığı ram miktarı yaklaşık 2 gb mı? Ekraekran kartı belleğini? paylaşılan ram miktarını ayarlayabildiğimiz bir yer var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Restlessdraugr

4gb ram'im var. Ekran kartım 1791 gb'ını paylaşıyor. Şimdi benim bilgisayarımın kullandığı ram miktarı yaklaşık 2 gb mı? Ekra<n kartı belleği de 2815 mb oldu, ben nereme napıyım bu kadar ekran kartı belleğini? paylaşılan ram miktarını ayarlayabildiğimiz bir yer var mı?

4 GB Ram'ı tam olarak kullanıyordur.

Yani 1.5 Gb ram kullanmanızı engellemiyor. Yetersiz olduğunda o kadar kullabilir. Yeterli olduğuna göre sorun edecek hiç bir şey yoktur..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saiph -- 13 Temmuz 2012; 23:04:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: PcKolikq

quote:

Orijinalden alıntı: Restlessdraugr

4gb ram'im var. Ekran kartım 1791 gb'ını paylaşıyor. Şimdi benim bilgisayarımın kullandığı ram miktarı yaklaşık 2 gb mı? Ekra<n kartı belleği de 2815 mb oldu, ben nereme napıyım bu kadar ekran kartı belleğini? paylaşılan ram miktarını ayarlayabildiğimiz bir yer var mı?

4 GB Ram'ı tam olarak kullanıyordur.

Yani 1.5 Gb ram kullanmanızı engellemiyor. Yetersiz olduğunda o kadar kullabilir. Yeterli olduğuna göre sorun edecek hiç bir şey yoktur..

iyi o zaman, teşekkürler :)

• 3 gb ram im var 1gb ını ekran kartına paylaşıyor.dahili ekran kartım onboard.64mb gözüküyor. biostan ekran kartına ram paylaşımı yapamıyorum. o halde ekran kartımı artrmamın bi yolu olmalı. pc me ram taksam ram artışına bağlı olarak otomatikmen ekran kartına paylaşılan miktarda artarmı. yada başka çözüm varmı teşekkürler :)
  • bendede bu sorun war 7 kurduktan sonra çıktı ortaya 1024 yani 1gb olan ekran kartım 1273 mb olarak gözüküyor bunu değiştirmek istiyorum ramden alıyor çünkü nasıl düzelticem hypermemory miş galiba bu olay
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.